Maak in België kennis met ons aanbod

Een persoonlijke ontmoeting met MASA International

Het is belangrijk om niet te snel te handelen bij het kopen van onroerend goed in het buitenland Wacht tot u over alle feiten beschikt, het kan een ingewikkeld proces zijn met vele potentiële valkuilen. Gelukkig zijn wij hier om er doorheen te gidsen.

Property Exhibition

Een bezoekje aan één van de exposities is een goede manier om ons persoonlijk te leren kennen. Het is een goede manier om te beginnen met het waarmaken van uw droom van een ontspannen leventje in de zon waarvoor u zo hard gewerkt heeft.

Bij uw deelname zult u al de professionele, deskundige raad en informatie ontvangen die u nodig heeft om te beginnen met het kopen van uw vastgoed in Spanje.

Wij kunnen u ook vertellen waar u de beste woningen kunt vinden op de beste locaties aan de beste prijzen volgens uw budget.

Of u nu op zoek bent naar een investering of met uw familie een nieuw huis zoekt of op pensioen gaat, onze vertegenwoordigers zullen al uw vragen kunnen beantwoorden.

U kunt ook informatie verkrijgen over een breed aanbod aan beschikbare woningen en als u er een aantal wenst te bekijken kunt u de Regio & Woningen Tour.

Ons vriendelijke team staat altijd paraat om al uw vragen te beantwoorden, bel hen rechtstreeks op 03-633.48.00.