2 Slaapkamer Appartement in Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €156,000

Instapklaar! Terrazas de Campoamor - laagbouw appartementen - nabij strand en golf, Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Costa Blanca zuid.

Residentie Terrazas de Campoamor is een ideaal gelegen vakantieplekje! De laagbouw appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Keuze uit appartementen op het gelijkvloers (met tuin), op een eerste of tweede verdieping of op de derde verdieping, met solarium bovenop.
Het perceel ligt verhoogd en biedt een mooi zicht op de Middellandse Zee.
Twee zwembaden voor de kinderen en twee zwembaden voor volwassenen en de verwarmde jacuzzi’s, de speeltuigen voor de kids en de gym in openlucht garanderen een heerlijk vakantiegevoel en vele uurtjes plezier, vrienden ontmoeten, genieten van de zon, enz.
Vlakbij is alles te vinden, zoals supermarkten, restaurants en terrasjes en een busroute.
Het grote Zenia Boulevard Shopping center ligt ook op korte afstand.
Op 2 km afstand is het strand van Campoamor. De stranden van La Zenia, Cabo Roig en Playa Flamenca - allemaal in deze buurt gelegen - zullen iedere zonneklopper bekoren.
Speelt u graag golf? In een radius van minder dan 5 km is er de golfbaan van Villamartin, van Campoamor en van Las Ramblas.
De luchthaven van San Javier (Murcia) is nauwelijks 15-20 minuten rijden. Alicante luchthaven is ongeveer 45-50 minuten.
Instapklaar.

Bewaar
Nieuw en nu beschikbaarAppartement
Prijs: €156,000Grootte: 73 m2 bebouwd
Reference: Terrazas de CampoamorSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 30 m2
Garden: 29 m2Lift: Ja
kelder: NeeAirconditioning: Voorbereiding
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij winkels
ZeezichtEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.