Oasis Beach X: 2 slaapkamer Appartement in El Raso, Guardamar, Costa Blanca Zuid

Property video
Area video
Locatie

Other variations of this property

Oasis Beach X - El Raso, Guardamar, Costa Blanca zuid.

Oasis Beach X wordt gebouwd in een rustige residentiële buurt behorende tot de gemeente Guardamar.

Het concept is vergelijkbaar met de succesvolle 9 vorige realisaties van Oasis Beach. Moderne design laagbouw appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Zeer ruime terrassen.

In dit project zullen er ook appartementen met 3 slaapkamers te koop zijn. Een deel van de gebouwen bestaat uit een beneden- en een bovenappartement. Andere gebouwen hebben nog een tussenverdieping. De bovenappartementen hebben altijd een privé solarium; de benedenappartementen een terras en "tuintje". De tussenverdiepingen zijn appartementen met een terras. Ondergrondse parkeerplaats is inbegrepen.

De stranden van Guardamar liggen op slechts 2,5 kilometer. Deze heerlijke brede en kilometerslange zandstranden met ondiep kristalhelder water zijn een aantrekkingspunt voor het hele gezin, van jong tot minder jong.

Langsheen de 14 km strand, liggen de Guardamar Duinen, een grote beschermd gebied van 840 hectare groot. Guardamar heeft een moderne jachthaven, talrijke wandelpaden en parken en vele andere troeven.

Er is een snelle verbinding via de hoofdwegen van de regio: de AP-7 snelweg en de N332 (kustweg). Ook de internationale luchthavens van El Altet (Alicante) en San Javier (Murcia) kunnen vlot bereikt worden.

Oplevering eerste deel eind april 2017; tweede deel eind september 2017.

Nieuw APPARTEMENTPrijs vanaf: Prijs niet beschikbaar
Grootte: 74 m2 bebouwdTerras: 17 m2
Slaapkamers: 2badkamers: 2
kelder: NeeAirconditioning: Voorbereiding
Elektrische keukentoestellen: NeeGarage: Ondergronds
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij winkelsEnergy Certificate
Bekijk de presentatie in PDF
De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden