Shiera Villas: 3 slaapkamer Villa in Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Noord

Shiera villa's - rustig in het groen - Sierra Cortina, nabij Benidorm, Costa Blanca Noord.

De villa's Shiera zijn 6 exclusieve villa's die gebouwd worden op een locatie waar de natuur en de rust u aangenaam zullen verrassen. Er heerst een serene sfeer waar u na de drukte van het werk tot rust kan komen. De schoonheid van de natuur en de zalige omgeving én de luxe van de villa zal niemand onberoerd laten.

Deze villa's zijn perfect ontworpen met een bijzondere aandacht voor elk detail. Deze villa's worden gekenmerkt door hun vele verfijnde details en materialen van topkwaliteit en combineert een schitterend interieur met grote terrassen en zalige tuinen. De dennenbomen in deze omgeving maken hier sinds vele jaren deel uit van de natuurlijke vegetatie.

De Shiera villa's zijn gelegen in Finestrat, in het hart van de prachtige Spaanse Costa Blanca, tussen de Middellandse Zee en de bergen van Sierra Cortina.

Alle diensten en recreatiemogelijkheden liggen op slechts een klein eindje rijden: golfbanen, winkelcentra, internationale scholen, Sierra Gelada Natuurpark.

Oplevering eind oktober 2017.

Nieuw VILLAPrijs vanaf: €595,000
Grootte: 150 m2 bebouwdTerras: 67 m2
Land: 570 m2Slaapkamers: 3
badkamers: 2+ 1kelder: Nee
Airconditioning: NeeElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: parking op eigen terreinOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembadNabij winkels
Nabij een golfterreinEnergy Certificate
Bekijk de presentatie in PDF
De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden