2 Slaapkamer Appartement in Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €279,000

Andere types van deze eigendom

3 Slaapkamer Appartement in Las Colinas Golf & Country Club

  • €364,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 117 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij een golfterrein
  • Zeezicht

Naranjo luxe appartementen- met zeezicht - in een exclusieve groene omgeving, golf Las Colinas, Campoamor, Costa Blanca Zuid.

De residentie Naranjo is een exclusieve residentie van luxe appartementen. De eerste fase bestaat uit 28 appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ligging is zeer exclusief op een bevoorrechte locatie met uitzicht over de Middellandse Zee en bos met inheemse vegetatie.
De appartementen in Naranjo zijn ruime woningen, met de nadruk op een perfecte combinatie van design en functionaliteit, ook in het kader van het buitenleven. Ook de terrassen zijn heerlijk ruim. Een ondergrondse parkeerplaats is inbegrepen. Vanuit ieder appartement is er zeezicht.
Het interieur van de appartementen is zorgvuldig ontworpen met materialen, kleuren en texturen, het gebruik van technologie en de beschikbare ruimte en dat voor een optimaal effect, met de nadruk op licht in de woning. Even nadrukkelijk was de zorg tot het laten samen smelten van binnen- en buitenruimtes tot ze harmonieuze ruimtes vormen. De tegels binnenshuis worden ook gebruikt in de ruimtes buiten om het naadloos overgaan te verwezenlijken.
De materialen die u in de appartementen in Naranjo Gemeenschap zal vinden zijn prachtige voorbeelden van architectuur en interieur design. De keukens zijn harmonieus geïntegreerd in de grote living en zijn uiterst praktisch en schitterend qua afwerking.
Alles is gemaakt met hoogwaardige materialen en luxe details voor het comfort van de bewoners, zoals vloerverwarming in de badkamers, Schüco metalen schrijnwerk, airconditioning doorheen de woning, smart home automation, osmose in de keuken ...
De prachtig aangelegde tuinen verbinden uw woning met de omgeving.
Las Colinas Golf & Country Club ligt in het zuiden van de provincie Alicante, op slechts 4,5 km van de Middellandse Zeekust. Er zijn meer dan 20 golfbanen op minder dan een half uur rijden van het complex en een groot aantal jachthavens.
De luchthaven van Alicante is ongeveer 50 minuten rijden.
Oplevering eind september 2018.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €279,000Grootte: 90 m2 bebouwd
Reference: Comunidad NaranjoSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 25 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij een golfterrein
ZeezichtEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.