Pinet Beach: 2 slaapkamer Appartement in La Marina, Costa Blanca Zuid

Vlakbij de kust en op korte afstand van de luchthaven. Pinet Beach - La Marina.

De residentie Pinet Beach biedt moderne appartementen met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Kiest u voor een gelijkvloers gelegen appartement, dan kan u genieten in uw eigen (betegeld) tuintje; de tussengelegen appartementen hebben een terras en de bovenste appartementen hebben een heerlijk privé solarium bovenop het gebouw. De residentie heeft een gemeenschappelijk zwembad, tuinen en een ondergrondse parkeergarage voor twee auto's voor ieder appartement.

Deze appartementen zijn gelegen in La Marina, op minder dan 1 kilometer van het prachtige strand van El Pinet en op nauwelijks 1 km van het centrum van de gemeente. La Marina heeft een volledige waaier aan diensten, zoals supermarkten, restaurants, openbaar vervoer, etc ... en de stad is goed verbonden met de nabijgelegen steden van Santa Pola, Guardamar en Elche.

De luchthaven van Alicante is ongeveer 15-20 minuten rijden.

Oplevering april 2017.

Nieuw APPARTEMENTPrijs vanaf: €89,000
Grootte: 75 m2 bebouwdTerras: 8 m2
Slaapkamers: 2badkamers: 1
kelder: NeeAirconditioning: Nee
Elektrische keukentoestellen: NeeGarage: Ondergronds
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij het strandNabij winkels
ZeezichtEnergy Certificate
Bekijk de presentatie in PDF
De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden