3 Slaapkamer Villa in La Siesta, Torrevieja, Costa Blanca Zuid €299,900

Kleinschalig project van slechts 4 villa's in La Siesta, nabij Torrevieja.

La Siesta Sun bestaat uit slechts vier luxe villa's. Deze woningen hebben 3 dubbele slaapkamers (alle met inbouwkasten), 2 badkamers (één en-suite) met vloerverwarming, een moderne volledig uitgeruste keuken met Silestone werkbladen, een aparte wasruimte en een ruime open woonkamer / eetkamer. Van daaruit is er toegang tot de tuin op het zuiden, waar er ruimte is voor een privé zwembad (optioneel). De villa's zijn voorzien van elektrisch bediende rolluiken, pre-installatie van airconditioning, home automation, privé parkeerterrein en de mogelijkheid van een groot solarium op het dak om te genieten van het heerlijke klimaat en het uitzicht op de Middellandse Zee.
La Siesta ligt op slechts een paar minuten van de vele blauwe vlagstranden van Torrevieja en dichtbij enkele van de beste golfbanen aan de Costa Blanca. Een korte wandeling brengt u naar de vele lokale winkels, bars en restaurants.
Oplevering eind januari 2018.

Bewaar in “mijn voorkeur eigendommen”
Nieuw VILLAPrijs vanaf: €299,900
Grootte: 115 m2 bebouwdReference: La Siesta Sun
Slaapkamers: 3badkamers: 2
Land: 400 m2kelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Ja
Garage: parking op eigen terreinOverdekte inkom: 9 m2
Privaat zwembad (optional)Nabij winkels
EnergiecertificaatBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden
De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.