2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in El Raso, Guardamar, Costa Blanca Zuid €189,000

TIJDELIJK inclusief meubelen, airco, elektrotoestellen, enz... Zeer geliefd - Oasis Beach XII - nieuwe fase in El Raso, Guardamar.

TIJDELIJK inclusief meubelen, airco, elektrotoestellen, enz... Oasis Beach XII is een residentie van 203 appartementen en laagbouw appartementen, met keuze uit twee of drie slaapkamers en twee of drie badkamers.
Alle appartementen hebben ruime terrassen om van het buitenleven te kunnen genieten.
De residentie bestaat uit twee delen en elk ervan heeft een gemeenschappelijk zwembad, kinderbad, enz. De residentie is volledig omheind en heeft vele voorzieningen: SPA, fitnessruimte, speeltuin, minigolf en petanque.
Ieder appartement heeft een ondergrondse parkeerplaats die inbegrepen is in de prijs. Er kan ook optioneel een ondergrondse bergplaats aangekocht worden.
Deze residentie ligt in het gemeentelijk gebied van Guardamar in het hart van de Costa Blanca. Op nauwelijks een half uur rijden van de luchthaven van Alicante en ongeveer dezelfde afstand tot de luchthaven van Murcia (San Javier). Dicht bij alle diensten (banken, restaurants en andere horeca, winkels, supermarkten, marktjes...) en vele voorzieningen in de omgeving (stranden, golf, enz.). In deze regio heerst het beste klimaat van het vasteland en kunt u genieten van 320 dagen met zon per jaar.
Oplevering volgende fase juli 2018, december 2018 en eind juni 2019.

Bewaar
NieuwBungalow-Appartement
Prijs vanaf: €189,000Grootte: 74 m2 bebouwd
Reference: Oasis Beach XIISlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 10 m2
Solarium: 67 m2Lift: Nee
kelder: NeeAirconditioning: Ja
Elektrische keukentoestellen: JaGarage: Ondergronds
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij winkelsBemeubeld
Energie efficiëntie: BBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.