Mis onze nieuwste MASA Living video niet met Amancio Marin Sanchez, directeur van het Quieron Salud Hospital in Torrevieja.

2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Doña Pepa, Ciudad Quesada, Costa Blanca Zuid €192,000

Moderne maisonnette, maar met een klassieke uitstraling

De Santos maisonnettes bieden ruime woonruimte met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote woon / eetkamer in een goed gedefinieerde ruimte.
Dit is een omheind complex met een gemeenschappelijk zwembad en het is speciaal ontworpen om u en uw gezin maximaal comfort en kwaliteit te bieden.
Deze nieuwe ontwikkeling heeft veel open ruimtes waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen en kunt genieten van het uitstekende klimaat.
Santos Residential ligt in het Doña Pepa-gebied van Guardamar, op 10 minuten van het strand.

Deze goed uitgeruste locatie biedt alle gemakken met supermarkten, restaurants, bars, hotel en het natuurpark La Mata in de buurt.

Bewaar
Nieuw en nu beschikbaarBungalow-Appartement
Prijs: €192,000Grootte: 77 m2 bebouwd
Reference: 0Slaapkamers: 2
badkamers: 2Garden: 146 m2
Lift: Neekelder: Nee
Airconditioning: NeeGarage: parking op eigen terrein
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij winkelsEnergie efficiëntie: C
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International