2 Slaapkamer Appartement in Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Zuid €89,500

Wandelafstand van de zee en het strand, winkelcentrum, horeca - Gran Alacant - 10 minuten van Alicante luchthaven.

Bahia Playa is een residentie met laagbouw-appartementen in de regio Gran Alacant. Keuze uit appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, op het gelijkvloers of op de eerste verdieping en veel buitenruimte. Een ondergrondse parkeerplaats en een berging zijn inbegrepen in de prijs. Er is een lift, een gemeenschappelijk zwembad, grote groene gebieden en barbecueplaatsen.
Vanaf de ruime terrassen van de appartementen kunt u in alle rust genieten van het uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad.
Gran Alacant is een woonwijk van Santa Pola, met een brede waaier aan diensten. Er zijn twee hoofdgebieden: één bij de ingang van de N-332, met een nieuwere fase en waar een groot commercieel centrum is gelegen; en één dichter bij het strand van Los Arenales dat een verscheidenheid biedt aan restaurants en kleine winkels. Het heeft uitstekende verbindingen; de auto hoeft dus niet om naar het strand te gaan; het openbaar vervoer verbindt het hele gebied met elkaar. Ook de steden Alicante, Santa Pola en de luchthaven van Alicante kunnen snel en eenvoudig via het openbaar vervoer bereikt worden.
Oplevering eind juni 2018.

Bewaar in “mijn voorkeur eigendommen”
Nieuw APPARTEMENTPrijs vanaf: €89,500
Grootte: 76 m2 bebouwdReference: Bahia Playa
Slaapkamers: 2badkamers: 2
Terras: 11 m2kelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij winkels
Energie efficiëntie: CBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden
De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.