2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Noord €175,000

Andere types van deze eigendom

2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Sierra Cortina

  • €198,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 76 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij winkels
  • Nabij een golfterrein

Luxe residenties om te ontspannen in het heerlijke klimaat van de Costa Blanca noord.

Campana Bay is een privé residentie met luxe laagbouw appartementen. De gelijkvloers gelegen appartementen hebben een ruim terras en een eigen tuin; de appartementen op de bovenverdieping hebben een terras en een fantastisch solarium. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Er is een gemeenschappelijk zwembad en aangelegde groene zones. Het geheel heeft een eigentijds design en architectuur gekregen. Het is een luxe wooncomplex dat tot in de kleinste details beantwoordt aan strenge kwaliteitsnormen, niet alleen in de bouwmaterialen, maar ook in de afwerking.
Bewoners van deze residentie kunnen genieten van al het heerlijks dat hier voorhanden is: het gemeenschappelijk zwembad, de tuinen, de golfbanen in de buurt, heerlijke grote zandstranden, een speeltuin voor de kinderen, recreatiegebieden (o.a. diverse pretparken) voor het hele gezin, enz. Mundomar, Aqualandia en Terra Mitica behoren tot de vele themaparken in de omgeving.
De woningen liggen op de grens tussen Finestrat en Benidorm tussen de zee en de bergen. ligt Campana Garden dicht bij vele faciliteiten zoals professionele golfbanen, grote en prachtige stranden, recreatiegebieden (pretparken, waterparken, cultuur, kamperen ...), wandel- en natuurgebieden en nog veel meer.
De stranden "Poniente" en "Levante" zijn meer dan 6 km lang, ideaal als u een watersport wil beoefenen, of gewoonweg een kleurtje wil halen.
Puig Campana (Finestrat) is de tweede hoogste berg van Alicante met een fantastisch uitzicht vanaf de top. De Sierra Helada (Benidorm) berg is grotendeels gevormd door kalksteen en 's nachts, wanneer de maan erop terugkaatst, lijkt het op ijs.
Deze heerlijke en prachtige omgeving maakt het de juiste setting om te ontspannen en te genieten.
Oplevering eind september 2018.

Bewaar
NieuwBungalow-Appartement
Prijs vanaf: €175,000Grootte: 76 m2 bebouwd
Reference: Campana BaySlaapkamers: 2
badkamers: 2Garden: 34 m2
Lift: Neekelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Nee
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij winkelsNabij een golfterrein
ZeezichtEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.