3 Slaapkamer Villa in Bigastro, Costa Blanca Zuid €214,500

Andere types van deze eigendom

3 Slaapkamer Villa in Bigastro

  • €227,500
  • Nieuw
  • 3 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 143 m2 bebouwd
  • Privaat zwembad
  • Nabij winkels

Nieuwbouw villa's - moderne stijl - met privé zwembad - Bigastro.

Vrijstaande villa's met een privé zwembad, gelegen in Bigastro. De villa's hebben 3 slaapkamers met 3 badkamers. Ze zijn ontworpen om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen. Er is de mogelijkheid om een dubbele garage in de onderbouw te voorzien. De percelen zijn groter dan 200 m2; er is een parkeerplaats en een privé zwembad voorzien.
Bigastro is een klein stadje in de Vega Baja, ten zuiden van Alicante. Het heeft uitstekende verbindingen via de AP-7, waardoor het op slechts 15 minuten rijden is van de stranden van Guardamar en slechts 30 minuten van de luchthaven van Alicante. De stad Orihuela ligt op slechts 5 minuten. Bigastro heeft alle noodzakelijke diensten. Zeer geschikt om er permanent te verblijven als u een niet toeristische locatie verkiest.
Oplevering eind december 2018.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €214,500Grootte: 114 m2 bebouwd
Reference: Lo NaturaSlaapkamers: 3
badkamers: 3Terras: 16 m2
Lift: NeeLand: 246 m2
kelder: NeeAirconditioning: Voorbereiding
Elektrische keukentoestellen: NeeGarage: parking op eigen terrein
Overdekte inkom: 10 m2Privaat zwembad
Nabij winkelsEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.