2 Slaapkamer Appartement in Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Noord €216,200

Andere types van deze eigendom

3 Slaapkamer Appartement in Sierra Cortina

  • €282,300
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 101 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Geschikt voor Rolstoelgebruikers
  • Zeezicht

Heel speciaal en uniek - woningen en laagbouw appartementen in een schitterende setting met magnifiek zeezicht!

Seascape Resort is een geheel van luxe woningen met uitzicht op de Middellandse Zee. Alle eigendommen zijn op een doordachte wijze ontworpen om de dag- en nachtzones te optimaliseren, evenals de binnen- en buitenruimtes optimaal te benutten zodat uw leven comfortabel gemaakt wordt.
Deze luxe en unieke residentie bestaat uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers met grote terrassen en een ondergrondse garageplaats inclusief.
Ze zijn allemaal uitgerust met de modernste technologie om het comfort te verhogen: aero thermische klimaatbeheersing, thermische en akoestische isolatie, enz.
De gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembad, de fitnessruimte, sportvelden, kindergedeelte, tuinen, enz. zijn prachtig ontworpen.
Seascape Resort is zo gemaakt dat u altijd kunt genieten van de vele faciliteiten, zoals de grote groene zones, de sportterreinen, minigolf, jeu de boules, paddle, fitnessruimte, verwarmde binnen- en buitenzwembaden, jacuzzi, sauna, kinderspeelruimtes, gourmetkamer, enz enz.
Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. De residentie is afgesloten en privé beveiligd.
Seascape Resort heeft tevens uitzicht op de baai van Benidorm, een opgewekte stad, bekend om zijn entertainment, zijn handel en een grote bron van divers aanbod, evenals een grote selectie aan internationale restaurants.
De ligging is op 40 minuten van de internationale luchthaven van Alicante en het hogesnelheidstreinstation.
Oplevering eind 2020.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €216,200Grootte: 78 m2 bebouwd
Reference: Seascape ResortSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 55 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaElektrische keukentoestellen: Ja
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: 6 m2
Gemeenschappelijk zwembadGeschikt voor Rolstoelgebruikers
ZeezichtEnergie efficiëntie: B
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.