2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Torre de la Horadada, Costa Blanca Zuid €130,560

Andere types van deze eigendom

2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Torre de la Horadada

  • €177,480
  • Nieuw
  • 1 badkamer
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 68 m2 bebouwd
  • Nabij het strand
  • Nabij winkels
  • Zeezicht

Kleinschalige residentie van laagbouw appartementen op wandelafstand van de zee - met zeezicht.

Een kleinschalige residentie van slechts 5 nieuwe laagbouw appartementen met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er zijn diverse types en de grootte van het appartement, van het terras en van het solarium is telkens verschillend. Er zijn 3 benedenappartementen en 2 bovenappartementen. De bovenappartementen hebben de mogelijkheid om op het solarium een jacuzzi te plaatsen.
In deze regio zijn er veel bewoners die er het hele jaar door verblijven, want het is een oase van rust en dit gebied wordt omringd door idyllisch ongerepte stranden, naast het groot natuurpark Las Arenas de San Pedro, maar toch dichtbij alle voorzieningen en diensten.
De moderne stijl van de woningen en de kwaliteitsnormen - gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en ontworpen met kennis van zaken - zorgen ervoor dat deze appartementen een superbe keuze zijn als u in deze heerlijke regio van het allerbeste wil genieten.
Open ruimtes en terrassen bieden u op elk moment van de dag de zuivere frisse zeelucht. Met het nabijgelegen dorpje San Pedro del Pinatar is deze residentie een uitstekende keuze voor een comfortabel leven.
Het strand van El Mojón is vlakbij. Met een overvloed aan goudkleurig zand ligt dit strand naast een indrukwekkende zandduin en bij een gebied dat zeer geschikt is om te duiken.
In het zuiden van El Mojón kunt u genieten van de prachtige flora en fauna in het natuurpark van de Salinas en de Arenales van San Pedro del Pinatar.
Er zijn verschillende golfbanen in de omgeving, evenals een jachthaven en ruime groene gebieden. Deze residentie is vlot bereikbaar vanaf de luchthavens San Javier (Murcia) en El Altet (Alicante) via de N-332 en de snelweg AP7.
Oplevering december 2018.

Bewaar
NieuwBungalow-Appartement
Prijs vanaf: €130,560Grootte: 56 m2 bebouwd
Reference: Mar Blanco IISlaapkamers: 2
badkamers: 1Terras: 14 m2
Terras (2): 4 m2kelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Nee
Overdekte inkom: NeeNabij het strand
Nabij winkelsZeezicht
EnergiecertificaatBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.