3 Slaapkamer Villa in Torrevieja, Costa Blanca Zuid €299,000

Ruime moderne villa's met als bijzonderheid een gemeenschappelijk zwembad.

Een nieuwe residentie van 9 moderne en comfortabele villa's, allemaal op het zuiden met onafhankelijke percelen, privé zwembad en gelegen in een exclusieve gated community met grote groene gebieden, tennisbaan en een groot gemeenschappelijk zwembad.
De ontwikkeling heeft twee modellen van villa's, een model op de begane grond met solarium en een andere model herenhuis villa met begane grond, solarium en optionele kelder. Naast de beste kwaliteiten en afwerkingen zijn dit woningen die voldoen aan de hoogste niveaus van energie-efficiëntie.
Het model Alexandra bestaat uit 2 grote villa's verdeeld over 2 verdiepingen met een solarium, met 3 slaapkamers en 3 badkamers en een kelderoptie. De begane grond bestaat uit de woonkamer, keuken, badkamer en grote slaapkamer met tweepersoonsbed, de bovenverdieping heeft twee slaapkamers, twee badkamers en het solarium om de hele dag van de zon en het microklimaat van Torrevieja en de Middellandse Zee te genieten.
Deze urbanisatie ligt op 200 meter van het winkelcentrum Habaneras, Carrefour en recreatiegebieden zoals bioscopen en medisch centrum (IMED), in de buurt van het natuurpark Las Salinas en dicht bij alle voorzieningen, met gemakkelijke reistoegang tot de nabijgelegen stranden en het centrum van Torrevieja. Een schitterende locatie dicht bij alles, waar je echt kunt genieten van de Spaanse levensstijl en het mediterrane klimaat.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €299,000Grootte: 99 m2 bebouwd
Reference: Sunlife Habaneras VillasSlaapkamers: 3
badkamers: 3Terras: 7 m2
Solarium: 33 m2Land: 206 m2
kelder: NeeAirconditioning: Voorbereiding
Elektrische keukentoestellen: NeeGarage: parking op eigen terrein
Overdekte inkom: 18 m2Privaat zwembad
Nabij winkelsEnergie efficiëntie: B
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.