3 Slaapkamer Villa in Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Noord €398,000

Alles wat uw hart begeert treft u in deze woningen

Castellets is een nieuw concept van luxe villa's, gelegen in de exclusieve omgeving van Finestrat.

Luxe vrijstaande villa's gebouwd op percelen tot 540 meter en met 3 slaapkamers en 3 badkamers.
Dit zijn buitenhuizen, met ruime en lichte kamers, fantastische uitzichten en uitzichten die u in staat stellen om het beste uit elke omgeving te halen. Huizen die luxe en comfort combineren, met volledig uitgeruste keukens, kasten in de slaapkamers, airconditioning en kunstgras in de tuin om het hele jaar door te genieten van een perfecte staat of een privé zwembad om te genieten van mooie koele baden.
Een omgeving bezaaid met villa's en luxe woonwijken, om te genieten van de uitzonderlijke skyline van Benidorm. Het vrijetijdsaanbod in de stad Benidorm, de nabijheid van de stranden en het klimaat, maken Finestrat een van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor mensen die van de zee en de natuur willen genieten.

Als er iets is dat zich onderscheidt van Finestrat, dan is het wel de natuurlijke omgeving.
De oude stad ligt aan de voet van de berg van Puig Campana, terwijl La Cala de Finestrat de plaats is waar toeristen die van de zee willen genieten, langskomen. Halverwege tussen zee en bergen, vinden we een van de meest exclusieve woonwijken van de Costa Blanca in het noorden van de Costa Blanca.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €398,000Grootte: 127 m2 bebouwd
Reference: CastelletsSlaapkamers: 3
badkamers: 3Terras: 16 m2
Lift: NeeLand: 513 m2
kelder: NeeAirconditioning: Ja
Elektrische keukentoestellen: JaGarage: parking op eigen terrein
Overdekte inkom: NeePrivaat zwembad
Geschikt voor RolstoelgebruikersZeezicht
Energie efficiëntie: BBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International