2 Slaapkamer Appartement in Guardamar, Costa Blanca Zuid €104,900

Voor de snelle beslissers.. nog voor de zomer in uw eigen appartement?

We zijn blij dit mooie appartement op de 4e verdieping te kunnen aanbieden in het centrum van de charmante stad Guardamar de Segura, op slechts 500 meter van het gouden 11 km lange strand.
Naast het appartementengebouw is er een grote supermarkt en aan de overkant van de straat een mooi groen park.

De locatie is perfect omdat je te voet naar alle voorzieningen kunt gaan, restaurants, winkels, cafés en bars liggen op slechts een paar minuten afstand en een auto is niet nodig.
Het appartement is volledig gemeubileerd en heeft twee slaapkamers, een open eet- en woonkamer en een volledig uitgeruste keuken.
Vanuit de woonkamer komen we op het balkon dat uitzicht biedt op het gemeenschappelijke zwembad en de gemeenschappelijke binnenplaats. Er is ook een groot dakterras waar je kunt genieten van het mooie weer.

De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de logeerkamer twee eenpersoonsbedden en de woonkamer is uitgerust met een slaapbank en een fauteuil die kan worden omgetoverd tot een bed.
Dit is een geweldige kans om in een charmant Spaans stadje te wonen, dicht bij alles en de mogelijkheid om lange wandelingen langs het strand te maken.

Bewaar
HerverkoopAppartement
Prijs: €104,900Grootte: 59 m2 bebouwd
Reference: 5238Slaapkamers: 2
badkamers: 1Terras: 3 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaLiving space: 46 m2
Garage: NeeOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Geschikt voor RolstoelgebruikersBemeubeld
Energie efficiëntie: EBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International