Vastgoed kopen met MASA International

Een woning kopen in Spanje en er een nieuw leven beginnen in een heerlijk klimaat wordt een mooie ervaring.

Iedereen kan u een woning in Spanje verkopen, maar vindt u ook niet dat u voor een dergelijke belangrijke beslissing een bedrijf nodig heeft, dat uw vertrouwen niet zal schaden? MASA International is zo’n bedrijf.

Bij iedere stap in het aankoopproces zijn wij er om u te helpen.

 • Zorgvuldig uitgekozen woningen: Wij laten u in Spanje alle woningen zien die bij u passen qua wensen en binnen uw budget.

  Wij helpen u om dé woning te vinden op de juiste locatie. Kiest u dicht bij de zee, op de golf of liever op een rustig of veel drukker plekje elders, onze ervaring en onze kennis van het aanbod helpen u de juiste keuze te maken.

 • Aandacht voor detail: Onze service na verkoop betekent dat wij elk detail van uw aankoop online zullen volgen en u kunnen helpen bij alles wat daarbij hoort, van het bemeubelen van uw huis tot het openen van een bankrekening of het verkrijgen van de beste huuropbrengst.
 • Onze klantendienst: Wij bieden u, in uw eigen taal, een tot in de puntjes verzorgde service na verkoop.

  Als u een nieuwbouw eigendom kocht zal u op onze klantenwebsite de evolutie van de bouw kunnen volgen.

  Wij zorgen voor alle aansluitingen van nutsvoorzieningen en helpen u bij het uitzoeken van meubilair, keukentoestellen, airco, TV Vlaanderen, verzekering, internet, enz.

 • Als u in Spanje gaat wonen: Wij helpen en adviseren u doorheen alle stappen die u zal moeten ondernemen om uw adres over te brengen van België naar Spanje. U kan ook op onze hulp rekenen om uw dossier in orde te brengen bij de Spaanse gezondheidszorg en vertellen u ook waar u een Nederlandstalige huisdokter vindt, enz.
 • Wij zijn op het vlak van vastgoed aan Costa Blanca en de Costa Calida een bedrijf met een gevestigde waarde. De voorbije 43 jaar hebben wij meer dan 36.000 families aan een woning of appartement geholpen.
 • Wij zijn een volledig erkend vastgoedbedrijf; u bent er dus zeker van dat wij u op een eerlijke en integere wijze zullen helpen en adviseren.
 • Bij Masa International zal u nooit enige druk ervaren! Veel nieuwe klanten komen bij ons terecht door een aanbeveling van vrienden of familie die eerder via MASA International aankochten.

  Als u op zoek bent naar een degelijke, betrouwbare investering of uw verdere leven wil genieten in een zonnig en aangenaam klimaat, bent u bij MASA International aan het juiste adres.

Nog redenen om in MASA te vertrouwen:

MASA International Cars
 • Wij zijn de Spaanse marktleider op het vlak van onroerend goed en tijdens de laatste 43 jaar hebben wij meer dan 36.000 families aan een nieuwe woning geholpen.
 • Wij zijn een volledig erkend bedrijf, u kunt er dus zeker van zijn dat wij u eerlijk en met integriteit zullen behandelen. Omdat wij volledig in orde zijn met de wetgeving, kunt u op een goede standaard aan klantenzorg rekenen en een hoog niveau aan lokale kennis en expertise.
 • Er is geen druk bij als u bij MASA koopt, veel van onze klanten komen bij ons terecht via een persoonlijke aanbeveling. Ze genieten van een ontspannen leventje in de zon en willen iedereen vertellen hoe fantastisch het wel is.

Als u op zoek bent naar een degelijke, betrouwbare investering of een lang en zonnig pensioen, u bent op de juiste plaats. MASA heeft de expertise en lokale kennis om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Masa International