Het MASA verschil

Meer dan 36.000 tevreden MASA huiseigenaars sinds 1981 betekent dat we zeer goed aanvoelen wat onze klanten willen en hoe we ze het best kunnen helpen en adviseren

Een meer dan royale keuze aan woningen in volle eigendom

Ons aanbod biedt u honderden woningen in volle eigendom aan de Costa Blanca of Costa Calida, met keuze uit nieuwbouw, herverkoop en bankbeslag.

Bij ons vindt u alle types van woningen - van appartement tot villa - voor ieders smaak - van strak modern tot typisch Spaans - en voor ieders budget.

Wij tonen u altijd de eigendommen die het beste passen bij uw wensen en vereisten en binnen uw budget liggen.

Masa International is één van de weinige vastgoedmakelaars aan de Costa Blanca met de ISO 9001 certificering (lees hier meer info over ISO certificering). Onze kwaliteitsnormen zijn vastgelegd in de ISO certificering; voor u betekent dit een belangrijk voordeel en biedt u de zekerheid dat wij voor u de beste prestaties leveren.

De meeste van onze raadgevers in onroerend goed waren zelf ooit onze klanten; hun kennis en ervaring is belangrijk om perfect te begrijpen wat u wenst en om u de juiste eigendommen dan te tonen.

MASA International: onze klanten komen altijd op de eerste plaats; deze solide reputatie houden we hoog.

Wij hebben een niet te evenaren service na verkoop. Dit betekent dat wij u "hand in hand”, van A tot Z (en zelfs verder) zullen begeleiden zodat u helemaal tevreden bent.

Zo heeft u bv. via onze website toegang om de evolutie van de vooruitgang aan de werken van uw aangekochte woning van nabij te volgen. We bezorgen u eveneens periodiek foto’s en een rapport daarover.

U koopt bij ons een eigendom zonder zorgen; wij maken het koopproces zo eenvoudig mogelijk.

Wij informeren u gedetailleerd over alle kosten, zowel bij de aankoop als de jaarlijks terugkerende kosten en belastingen.

Masa International is al meer dan 43 jaar een gerespecteerde vastgoedmakelaar in Spanje, aan de Costa Blanca en Costa Calida. Deze jarenlange ervaring betekent dat u er 100% kunt op vertrouwen dat u de beste service en begeleiding heeft.

Wij bieden een “laagste prijs garantie”; dit wil zeggen dat u via Masa International aankoopt aan de beste voorwaarden.

Masa International