Het MASA verschil

Meer dan 34,000 tevreden MASA huiseigenaars sinds 1981 betekent dat we geleerd hebben wat onze klanten willen en hoe we ze het best kunnen helpen

Honderden woningen in volledige eigendom

Wij kunnen de beste keuze bieden uit honderden woningen in volledige eigendom in Spanje, zowel nieuwe als resale Spaanse woningen waarvan er velen onmiddellijk beschikbaar zijn.

Wij hebben woningen voor elke smaak en budget, van appartementen tot villas. Dit wil zeggen dat wij de woning kunnen bieden die het beste past bij uw exacte vereisten.

Wij zijn één van de weinige vastgoedmakelaars aan de Costa Blanca met ISO9001 (kom hier meer te weten), dit wil zeggen dat u uw voordeel zult halen uit onze verbintenis met kwaliteit.

Met een personeel van meer dan 100 werknemers zijn we perfect uitgerust om u persoonlijk te bedienen. De meeste van onze raadgevers in onroerend goed in Spanje waren zelf ooit klanten, hun kennis en begrip van uw behoeften komt u dus te baat.

MASA International, a reputation that you put in the first place.

Wij verstrekken niet te evenaren service na verkoop. Dit betekent dat wij u "hand in hand" zullen begeleiden tot u helemaal tevreden bent. Wij kunnen zelfs de voortgang van de bouw van uw huis volgen op onze internetzone voor eigenaars.

Wij zullen u niet alleen een huis verkopen, wij maken het koopproces zo rechtlijnig mogelijk en detailleren alle kosten, belastingen en wettelijke vereisten, zodat u uw droom zo eenvoudig mogelijk waar kunt maken.

MASA staff

Wij zijn de meest gerespecteerde vastgoedmakelaar in Spanje met 35 jaar ervaring als de marktleider op het gebied van Spaans onroerend goed. Dit betekent dat u er 100% kunt op vertrouwen dat u de beste hulp krijgt.

Wij bieden een “laagste prijs garantie”, dit wil zeggen dat u erop kunt vertrouwen de beste mogelijke koop te doen door voor MASA International te kiezen.