Verkopen met ons

Als u wilt uw woning te verkopen, willen wij u graag helpen met dit proces.

Waarom is MASA International de ideale partner om uw eigendom te verkopen?

  • MASA International is een van de oudste vastgoed bedrijven aan de Costa Blanca: sinds 1981 hebben we meer dan 36.000 families geholpen bij het vinden van een nieuw huis;
  • Wij zijn vertegenwoordigd in meer dan 16 landen in Europa en kan uw huis de maximale promotie bieden;
  • Uw huis zal worden vermeld op Europa's grootste onroerend goed portals, in e-mail marketing aan meer dan 60.000 abonnees, bij de grote onroerend goed beurzen en via onze eigen website die meer dan 150.000 pagina views per maand heeft;
  • MASA is een van de weinige vastgoedbedrijven aan de Costa Blanca met een ISO 9001 kwaliteitscertificaat; en
  • Wij zijn beschikbaar om uw woning zeven dagen per week te promoten.
  • Voor uw eigen veiligheid en gemoedsrust, we nooit uw sleutels of andere vertrouwelijke informatie met andere lokale instanties zullen delen.

Onze toewijding aan u

Ons doel is om uw woning te verkopen in de kortst mogelijke tijd. Wij garanderen u een nauwkeurige taxatie van uw woning en elke stap van het verkoopproces aan u uit te leggen.

Nadat we de documentatie voor uw woning hebben ontvangen, zal onze juridische afdeling een wettelijke controle voorafgaand aan de marketing en verkoop van uw woning uitvoeren. Deze aanpak zorgt voor een snelle en vlotte verkoop, zodra we een koper voor uw woning hebben gevonden.

We zullen foto's maken en beschrijvingen voor te bereiden om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor onze potentiële kopers over geheel Europa.

Zodra de campagne is gestart voor de verkoop van uw woning, profiteert u van een ongeëvenaard marketing pakket inclusief:

  • Promotie op onze pan-Europese websites van bedrijven, vertaald naar de moedertaal; en
  • Promotie in onze reguliere e-mail marketing campagnes en nieuwsbrieven die voor potentiële kopers, evenals presentatie van uw woning op vele onroerend goed tentoonstellingen en beurzen in heel Europa worden verzonden.

Na aanvaarding van een bod op uw woning, zal MASA contacten met advocaten van de kopers en verzorgen van alle juridische zaken (met inbegrip van de ondertekening van de eigendomsbewijzen, de registratie van het onroerend goed bij de notaris en het opzetten van water / elektra leveringen), voorafgaand aan de afwikkeling van de koop. Dit proces duurt meestal 6-8 weken.

If you would like to find out more, call us on 03.304.26.61 or fill out the following form.

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International