Regio en Woningen Tour

Geen verkoopspraatje! Gewoon alle tijd om het rustig in je op te nemen.

De alledaagse sleur vergeten en een eigen plekje onder de zon vinden; dat kan uw levensdroom zijn! Hoe uw droom zo gemakkelijk mogelijk realiseren?

De juiste eigendom vinden op de beste locatie en dat in een gebied dat u misschien zelfs nog niet kent? Probeert u dat allemaal zelf te doen?

Niet eenvoudig en zeker niet als u na de ondertekening van het contract ook de ingewikkelde administratieve rompslomp moet trotseren.

Verkopers met “tactieken” die u lokken naar Spanje met eigendommen op websites die niet (meer) te koop zijn of door foute prijzen. Eens u er bent zullen zij u eigendommen tonen die u niet kan of wil betalen en helemaal niet voldoen aan wat u wenst.

Geen van deze opties is een pleziertje. Vergeet dit dus, want ze zijn niet de juiste manier om een geschikte eigendom te vinden.

Wij laten u de woningen zien die binnen uw budget zijn, in de juiste stijl en op de meest geschikte locatie, zoals u het zich voorstelt.

Wij adviseren u om ’s avonds eens rustig alles te laten bezinken en samen te bespreken.

De eigendommen die u het meest aanspreken tonen wij u graag nogmaals. Zo kan u zelf ontdekken of u nog steeds dat goed gevoel heeft bij die woning of appartement.

Een MASA regio & woningen tour is er voor u. Wij luisteren naar uw wensen en verlangens. We selecteren dan uit ons aanbod de beste mogelijkheden die daaraan beantwoorden en overleggen met u welke woningen we gaan bezichtigen.

U zal ook persoonlijk opgehaald worden aan de luchthaven. Wij zorgen voor het hotel, voor de maaltijden en een begeleiding in uw eigen taal.

Wij zullen u nooit onder druk zetten; dat is niet onze stijl van werken.

Boek een Regio en Woningen Tour online


Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International