Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

Regio en Woningen Tour

Geen verkoopspraatje! Gewoon alle tijd om het rustig in je op te nemen.

De alledaagse sleur vergeten en een eigen plekje onder de zon vinden; dat kan uw levensdroom zijn! Hoe uw droom zo gemakkelijk mogelijk realiseren?

De juiste eigendom vinden op de beste locatie en dat in een gebied dat u misschien zelfs nog niet kent? Probeert u dat allemaal zelf te doen?

Niet eenvoudig en zeker niet als u na de ondertekening van het contract ook de ingewikkelde administratieve rompslomp moet trotseren.

Verkopers met “tactieken” die u lokken naar Spanje met eigendommen op websites die niet (meer) te koop zijn of door foute prijzen. Eens u er bent zullen zij u eigendommen tonen die u niet kan of wil betalen en helemaal niet voldoen aan wat u wenst.

Geen van deze opties is een pleziertje. Vergeet dit dus, want ze zijn niet de juiste manier om een geschikte eigendom te vinden.

Wij laten u de woningen zien die binnen uw budget zijn, in de juiste stijl en op de meest geschikte locatie, zoals u het zich voorstelt.

Wij adviseren u om ’s avonds eens rustig alles te laten bezinken en samen te bespreken.

De eigendommen die u het meest aanspreken tonen wij u graag nogmaals. Zo kan u zelf ontdekken of u nog steeds dat goed gevoel heeft bij die woning of appartement.

Een MASA regio & woningen tour is er voor u. Wij luisteren naar uw wensen en verlangens. We selecteren dan uit ons aanbod de beste mogelijkheden die daaraan beantwoorden en overleggen met u welke woningen we gaan bezichtigen.

U zal ook persoonlijk opgehaald worden aan de luchthaven. Wij zorgen voor het hotel, voor de maaltijden en een begeleiding in uw eigen taal.

Wij zullen u nooit onder druk zetten; dat is niet onze stijl van werken.

Boek een Regio en Woningen Tour online


Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International