Woningen ontworpen met mobiliteit in gedachten

De prijs en locatie zijn natuurlijk erg belangrijk, maar het is ook belangrijk hoe toegankelijk uw woning is.

logo

Wij weten altijd exact welke woningen er in aanbouw zijn en kunnen u dus precies tonen welke er overeenkomen met uw behoeften. Dit zal u heel wat tijd en frustratie besparen!

Nog meer, vanaf het ogenblik dat u een aanbetaling uitvoert blijft de prijs onveranderd, ongeacht de stijging van de marktwaarde.

De MASA keuze

Een thuis waarvan iedereen comfortabel en eenvoudig van kan genieten - wat uw persoonlijke voorkeur ook is. Deze droom kan nu een werkelijkheid worden omdat wij het zoeken voor u zullen doen! Geen enkele van deze woningen werd exclusief voor mensen met speciale vereisten gebouwd - en toch beschikken ze allemaal over een persoonlijk tintje dat het verschil zal maken voor velen onder ons.

Woningen ontworpen met mobiliteit in gedachten

Wat zijn deze kleine details die uw leven in Spanje optimaal zouden maken? Brede doorgangen in de woningen? Zonder trappen? Eenvoudig toegankelijke gemeenschappelijke zones? En wat denkt u van een zachte helling met leuning in het zwembad? Op deze website kunnen wij u slechts een deel van de opwindende mogelijkheden tonen die we voor u hebben gevonden. Kom zelfs eens kijken wat de vele keuzes zijn die voor u open staan. Wij denken dat u erg aangenaam verrast zult zijn!

Geniet met volle teugen van het leven!

Speciaal geselecteerde woningen om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken

Bij MASA International zijn wij voortdurend bezig mensen een betere levenskwaliteit te helpen bereiken. Wij kunnen u daarom een speciale selectie van woningen bieden waarvan we denken dat ze geschikt zullen zijn voor elk familielid – ook al diegenen die speciale behoeften hebben.

De extra voorzieningen kunnen onder andere zijn:

Woningen ontworpen met mobiliteit in gedachten
 • Woningen zonder verdiepingen voor een volledige mobiliteit
 • Bredere doorgangen en deuropeningen
 • Toegankelijke en goed uitgeruste douches
 • Bad en toilet met houvast
 • Eenvoudig te gebruiken kranen
 • Antisliptegels, zowel binnen als op de terrassen
 • Lage keukenkasten
 • Opritten voor een makkelijke toegang tot gemeenschappelijke zones en tuinen
 • Rolstoelvriendelijke flat met brede doorgangen en antislipvloeren
 • Gepaste wegwijzers in de vrijetijdszones
 • Zwembad met helling voor eenvoudige toegang voor iedereen

Regio & Woningen Tour – Zaken doen met plezier

Woningen ontworpen met mobiliteit in gedachten

Een uitstap om de regio en de woningen te bezichtigen is een mooie gelegenheid om zelf te kunnen zien op welke plaats u zich een betere levensstijl kunt eigen maken. U bezoekt uitsluitend de woningen die binnen uw budget vallen en in overeenstemming zijn met de door u gewenste locatie en levensstijl. Anderzijds krijgt u de gelegenheid om de sfeer van de plaatselijke omgeving op te snuiven en personen te ontmoeten die al eerder onze klanten waren. Alles wordt in het werk gesteld om het bezoek vlot en vakkundig te laten verlopen, zonder u onder druk te zetten. U zou trouwens niets minder mogen verwachten van een onderneming die is aangesloten bij FOPDAC en een ISO 9001 accreditatie werd toegekend!

Typische reisroute

De regio en woningen tours duren normaal 3 tot 4 dagen. Uw vluchten zijn grotendeels gesubsidieerd en alle hotelaccommodatie (met kamers geschikt voor rolstoelgebruikers) transfers, maaltijden en de service van de vertegenwoordigers die u tijdens de reis begeleiden worden kosteloos door MASA International S.A. verstrekt. Waar dit mogelijk is zullen de vluchten geregeld worden voor aankomst op een plaatselijke, gunstig gelegen luchthaven.

Klik hier voor een gratis catalogus met woningen ontworpen met mobiliteit in gedachten »