Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

2 Slaapkamer Appartement in Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €246,000

Andere types van deze eigendom

3 Slaapkamer Appartement in Las Colinas Golf & Country Club

  • €297,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 110 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij een golfterrein

Prachtig uitzicht en zeezicht - luxe appartementen - Golf & Country Club Las Colinas.

Op één van de hoogst gelegen plaatsen in dit fantastische golfgebied, worden de schitterende appartementen in het "Hinojo" deel van Las Colinas gebouwd. Ze bieden een panoramisch uitzicht op de beboste omgeving en op de Middellandse Zee.
Er zijn twee gebouwen met in totaal 50 luxe appartementen, allemaal op het zuiden gericht en met ruime terrassen. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging, met directe toegang via de lift vanaf het appartement.
Ieder gebouw telt 25 appartementen verdeeld over vier verdiepingen. Er zijn verschillende modellen van appartementen met 2 of 3 slaapkamers, penthouses met een groot privé solarium en appartementen op het gelijkvloers met ruime terrassen en privé tuinen. De binnen en buiten leefruimte gaat naadloos in elkaar over en vormt harmonieuze ruimtes.
De appartementen in de Hinojo verkaveling zijn luxueus en kregen een schitterend ontwerp om volop te genieten van het leven, zowel binnen als buiten, met een perfecte combinatie van design en functionaliteit.
Gemeenschappelijk is er een zwembad en tuinen exclusief voor de bewoners en eigenaars.
Een beach club met prachtig infinity zwembad en loungeruimte voor drankjes en maaltijden ligt vlakbij de zee en is toegankelijk voor de eigenaars/bewoners.
Las Colinas Golf ligt in het zuiden van de provincie Alicante, op slechts 4,5 kilometer van de Middellandse Zee. Dit gebied kenmerkt zich door het aangenaam groene aspect en het zeezicht vanop de hoger gelegen plaatsen.
Er zijn meer dan 20 golfbanen op minder dan een half uur rijden van deze residentie. Ook een groot aantal jachthavens en stranden met diverse watersportfaciliteiten liggen in deze regio. Zeer goede verbindingen via de kustweg N332 en de snelweg. De luchthaven van Alicante is ongeveer 45-50 minuten rijden; de luchthaven van San Javier (Murcia) is ongeveer 15-20 minuten rijden.
Oplevering einde juni 2019.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €246,000Grootte: 76 m2 bebouwd
Reference: Comunidad HinojoSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 20 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij een golfterrein
EnergiecertificaatBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International