3 Slaapkamer Villa in Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €650,000

Schitterend... de ligging, de villa's, de golfbaan, het uitzicht.... en nog zoveel meer. Las Colinas Golf & Country Club.

Een nieuwe fase van 10 vrijstaande villa's met twee verschillende types villa's, nl de Cárabo en de Búho.
De villa's worden gebouwd op een bevoorrechte locatie in Las Colinas Golf & Country Club, met een indrukwekkend uitzicht over de golfbaan, die internationaal is erkend als een van de top 100 in continentaal Europa en de beste in Spanje. De locatie van iedere villa is zorgvuldig geanalyseerd om optimaal van het zonlicht gebruik te maken en de perfecte integratie in de omgeving te bereiken.
De villa's van het type Búho hebben twee verdiepingen en bieden de mogelijkheid om in een unieke habitat te wonen: mediterrane bebossing aan de ene kant en met prachtig uitzicht op de golfbaan langs de andere kant.
De impact op de omgeving wordt geminimaliseerd door een verticaal architecturaal concept in harmonie met de natuur.
Het privé zwembad bij Búho-villa's lijkt samen te smelten met de lucht, als een balkon, waardoor het terras met uitzicht op de woonkamer een gevoel van oneindigheid biedt. De kamers in de villa zijn vol van licht en de grote ramen versterken het gevoel van ruimte en stellen bewoners in staat zich te onderdompelen in een natuurlijke, unieke en bevoorrechte omgeving.
De Búho villa's hebben 3 slaapkamers, een gastentoilet en 2 badkamers, waarvan één met een eigen badkamer. De grote slaapkamer op de tweede verdieping wordt aangevuld door een grote kleedkamer en een terras. De villa's hebben een ondergrondse garage en een berging met directe toegang van binnen en buiten de accommodatie.
De Cárabo-villa's worden gebouwd op een bevoorrechte locatie, meestal aan de voet van de golfbaan, in een unieke omgeving en met een onovertroffen uitzicht. Zowel villa's met één verdieping als met twee verdiepingen zijn beschikbaar en het ontwerp tracht alle ruimtes optimaal te benutten en op te gaan in de natuurlijke omgeving. Het interieur gaat over in één vloeiende beweging naar de buitenruimtes met het privé zwembad. De villa's Cárabo bieden 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een gastentoilet. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer en een grote kleedkamer. Ze hebben een parkeerplaats buiten op het eigen terrein.
Las Colinas Golf & Country Club is een exclusieve residentie aan de Spaanse Middellandse Zeekust met een lage woondichtheid, gebouwd rond een 18-holes kampioenschapsgolfbaan en biedt een oppervlakte van 330 hectare. Het heeft een natuurreservaat van 200.000 m2, schilderachtige wandelpaden en ruime groene zones met inheemse vegetatie. Liggend langs een vallei vol met citrusbomen en omringd door heuvels, is de enige toegang via een prachtige ingang in de stijl van de canyon. In deze regio heerst er een uitzonderlijk klimaat, net zoals in de meeste plaatsen van de Costa Blanca zuid. De residentie beschikt over uitgebreide sportfaciliteiten en -diensten, evenals een privé Beachclub aan de kust van het La Glea-strand in Campoamor.
Las Colinas Golf & Country Club is goed verbonden via de weg. De stad Alicante ligt op 74 km afstand en de luchthaven op 50 minuten rijden. De stad Murcia ligt op 63 km afstand en de luchthaven San Javier ligt op slechts 20 minuten afstand.
Oplevering september 2019.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €650,000Grootte: 150 m2 bebouwd
Reference: Madroño CommunitySlaapkamers: 3
badkamers: 2Lift: Nee
Land: 1043 m2kelder: Ja
Airconditioning: JaElektrische keukentoestellen: Ja
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembadNabij een golfterrein
ZeezichtEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.