2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in San Pedro del Pinatar, Costa Cálida €159,000

360 Tour
Property video
Locatie

Een toppertje deze unieke ontwerpen.

Nieuwe ontwikkeling van maisonnettes met twee slaapkamers in San Pedro del Pinatar met gemeenschappelijk zwembad.
Er zijn optionele garages en berging in de kelder. Elke woning is zorgvuldig ontworpen om de perfecte individuele leefruimte te bieden en bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers (een met een eigen badkamer), een familiebadkamer, een volledig ingerichte moderne en open woon- en eetkamer die uitkomt op een ruim terras. Elke maisonnette heeft een eigen tuin op de begane grond en een privédaksolarium voor woningen op de eerste verdieping.

San Pedro del Pinatar ligt in het noorden van Mar Menor, in Costa Cálida.
Hoewel het van oudsher als een toeristisch gebied wordt beschouwd, trekken steeds meer mensen hierheen, aangetrokken door het aangename winterweer. De voordelen van de modderbaden, typerend voor de regio, of de kalme wateren van de Mar Menor, hebben de groei van het gebied begunstigd, dat momenteel allerlei voorzieningen heeft.
Bovendien heeft het een uitstekende locatie, op slechts 5 minuten van het Comercial Center Dos Mares en 10 van de luchthaven San Javier.

Bewaar
Nieuw en nu beschikbaarBungalow-Appartement
Prijs: €159,000Grootte: 74 m2 bebouwd
Reference: 0Slaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 5 m2
Lift: Neekelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingGarage: Optioneel
Overdekte inkom: 5 m2Gemeenschappelijk zwembad
Nabij winkelsEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International