Mis onze nieuwste MASA Living video niet met Amancio Marin Sanchez, directeur van het Quieron Salud Hospital in Torrevieja.

2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid €131,000

Andere types van deze eigendom

2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Pilar de la Horadada

  • €141,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 59 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij winkels
  • Geschikt voor Rolstoelgebruikers

Een prima woning voor een vriendelijke prijs

De maisonnettes hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond met een groot terras en een tuin of de eerste verdieping met een zonneterras. Deze nieuwe luxe woonwijk heeft in totaal 36 woningen, waaronder u de begane grond kunt kiezen met een eigen tuin of een bovenverdieping met privésolarium. De woonwijk heeft parkeerplaatsen voor elk huis, evenals gemeenschappelijke groene zones en een zwembad.

Pilar de la Horadada ligt zeer centraal aan de Costa Blanca, met de zandstranden met blauwe vlag van Torre de la Horadada, Campoamor en San Pedro del Pinatar op slechts vijf minuten rijden en vele lokale voorzieningen, waaronder bars, restaurants, winkels en supermarkten. heel dichtbij.
Het gebied is goed bereikbaar vanaf de luchthaven Murcia San Javier (20 minuten) en de luchthaven van Alicante (45 minuten).

Bewaar
NieuwBungalow-Appartement
Prijs vanaf: €131,000Grootte: 64 m2 bebouwd
Reference: Sunplace Slaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 8 m2
Garden: 20 m2kelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: parking op eigen terreinOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij winkels
Geschikt voor RolstoelgebruikersEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International