3 Slaapkamer Appartement in Playa Flamenca, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €298,000

Een appartement, zo dicht bij zee iets voor U?

Een woonwijk aan zee met appartementen met 2 en 3 slaapkamers, waaronder grote parken, wandelpaden en fietspaden.

Op een strategische locatie in de buurt van het strand en de plaatselijke winkelcentra, en met een verbinding met de snelweg AP-7, biedt Flamenca Village een leven aan de kust voor rustig genieten van de zon en een unieke omgeving in een idyllische residentiële ontwikkeling gekenmerkt door open ruimtes, natuur en architectonische harmonie voor een duurzame en gezonde levensstijl.
Net als een typisch centraal Europees dorp, biedt deze residentiële ontwikkeling grote parken, voetpaden en fietspaden. De ontwikkeling is ontworpen met ruime en levendige groene gebieden. Gevels bouwen met plantenbedden, grote plantenpotten en stenen portieken completeren een landschapsontwerp dat rijk is aan autochtone flora. Verwarmde en onverwarmde buitenzwembaden voor zowel volwassenen als kinderen, jacuzzi's, parken en een waterpark voor kinderen, meren en decoratieve fonteinen, een ontspannen lounge met een droge bar en een natte bar geïntegreerd in het zwembad, een pergola met terras, een fitnessruimte met een glazen façade met een panoramisch uitzicht op het meer, een fitnessruimte en een Finse sauna.
Flamenca Village is bevorderlijk voor een comfortabele en gemakkelijke levensstijl. Het gehele eco-verantwoordelijke project is ontworpen om economisch en milieuefficiënt te zijn. LED-verlichting, eco-efficiënte kranen en fotovoltaïsche zonne-energie die in de gemeenschappelijke ruimtes worden gebruikt, zijn slechts enkele van de kenmerken van het project.
Een korte wandeling zal u toelaten om te zwemmen in het prachtige Playa Flamenca. Playa La Zenia, Playa Punta Prima, Cala Las Estacas en Cala Capitán zijn andere nabijgelegen opties in Orihuela Costa. Deze stranden bieden tal van recreatieve en recreatieve diensten, evenals de mogelijkheid om watersporten te beoefenen.
Playa Flamenca is een van de belangrijkste groeigebieden in Orihuela Costa.
Het heeft een uitgebreid scala aan diensten, waaronder het openbaar vervoer, enkele van de belangrijkste supermarkten en verschillende keuzes voor vrijetijd en gastronomie. Alle diensten die nodig zijn voor het dagelijks leven zijn te vinden dicht bij de ontwikkeling: supermarkten, restaurants, vervoersdiensten, enz.

Verder zijn de steden Torrevieja en Orihuela en de stad Pilar de La Horadada erg dichtbij, evenals het winkelcentrum Centro Comercial La Zenia, het grootste in Alicante en een van de belangrijkste winkelcentra in de regio, met een oppervlakte van 80.000 m2.
Een paar kilometer van de residentiële ontwikkeling zijn drie uitstekende 18-holes golfbanen: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor en Golf Las Ramblas de Campoamor.

Bewaar
Nieuw en nu beschikbaarAppartement
Prijs: €298,000Grootte: 100 m2 bebouwd
Reference: 0Slaapkamers: 3
badkamers: 2Terras: 28 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaGarage: Ondergronds
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij het strandNabij winkels
Energie efficiëntie: BBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International