Mis onze nieuwste MASA Living video niet met Amancio Marin Sanchez, directeur van het Quieron Salud Hospital in Torrevieja.

2 Slaapkamer Appartement in Santiago de la Ribera, San Javier, Costa Cálida €153,950

Schitterende appartementen in een nieuw ontwikkeld, maar nu al populair gebied

Slechts 22 mooie appartementen in 2 blokken verdeeld, met een gemeenschappelijke tuin en zwembadzone in het midden. Deze moderne appartementen bieden een ruime woonkamer met royale terrassen, op de begane grond en op de eerste verdieping. Als uw klanten op zoek zijn naar een penthouse, zijn er 'townhouse' penthouse-woningen, verdeeld over de bovenste 2 verdiepingen met 3 of 4 slaapkamers en grote terrassen.

Alle appartementen zijn 2,3 of 4 slaapkamers, alle met 2 of 3 badkamers met de hoofdslaapkamer ensuite ...
Een veilig modern complex met een lift naar alle niveaus, privétuinen voor de huizen op de begane grond en terrassen voor de eerste en tweede verdieping.
Santiago de la Ribera is een mooi dorp in Mar Menor. Geniet van de 4 kilometer lange stranden van de warme wateren van de Mar Menor, die elk jaar weer massa's toeristen trekken op zoek naar ontspanning en recreatie. De uitstekende ligging maakt het gemakkelijk om naar Cartagena, Murcia en Orihuela Costa te reizen.

De boulevard van Santiago de la Ribera is de hele dag en avond een genot, met talloze restaurants om uit te kiezen, en een aantal geweldige kleine "tapas" -bars vlak bij de zee of de immer populaire jachthaven.
De luchthaven Corvera ligt op 30 minuten afstand. Het heeft een breed scala aan hotels en restaurants en een zeer rijke lokale gastronomie. Bovendien heeft Santiago de la Ribera allerlei voorzieningen, waardoor het een van de favoriete bestemmingen van de Costa Cálida is.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €153,950Grootte: 68 m2 bebouwd
Reference: SanukSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 14 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaElektrische keukentoestellen: Ja
Garage: OptioneelOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Nabij winkelsEnergie efficiëntie: C
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International