3 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Santiago de la Ribera, San Javier, Costa Cálida €192,000

Andere types van deze eigendom

3 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Santiago de la Ribera

  • €196,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 91 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij het strand
  • Nabij winkels

Boven- of benedenappartement met veel mogelijkheden

Nieuw resort met prachtige maisonnettes met 3 slaapkamers & 2 badkamers ontworpen in moderne stijl met grote ramen en ruime ruimtes.
Alle maisonnettes zijn ontworpen in moderne stijl, met een eigen parkeerplaats en ruime individuele terrassen, een eigen tuin op de begane grond een eigen solarium voor woningen op de bovenste verdieping, met grote gemeenschappelijke ruimtes, gemeenschappelijk zwembad en groene zones.

De maisonnettes zijn gelegen binnen 1 km. het strand van Santiago de la Ribera, omgeven door alle voorzieningen die u nodig zou kunnen hebben om het hele jaar door te kunnen genieten.
Santiago de la Ribera is een mooi dorp in Mar Menor, Costa Cálida. Met 4 km stranden kunt u genieten van het warme water van de Mar Menor, dat elk jaar een grote groep toeristen aantrekt op zoek naar ontspanning en vrije tijd.
De uitstekende ligging maakt het gemakkelijk om Cartagena, Murcia en Orihuela Costa te bereiken. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 30 minuten afstand. Het heeft een breed scala aan hotels en restaurants, en een zeer rijke lokale gastronomie.
Bovendien heeft Santiago de la Ribera allerlei voorzieningen, waardoor het een van de favoriete nieuwe bestemmingen van de Costa Cálida is.

Bewaar
NieuwBungalow-Appartement
Prijs vanaf: €192,000Grootte: 96 m2 bebouwd
Reference: La PinadaSlaapkamers: 3
badkamers: 2Garden: 83 m2
Lift: Neekelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: parking op eigen terreinOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Nabij winkelsEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International