Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

2 Slaapkamer Duplexwoning / rijwoning in Los Altos, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €220,000

Ruime woning met veel mogelijkheden

Moderne stijl, groot herenhuis met 2 of 4 slaapkamers, 4 badkamers, woonkamer met open keuken, privé-solarium, terras en voortuin. Er is een grote onderbouw voor de garage en een mooi gemeenschappelijk zwembad.
Deze ontwikkeling van herenhuizen zijn gelegen op een gevestigde centrale locatie, omgeven door alle mogelijke voorzieningen, binnen handbereik van het strand, een wandeling naar het zoutmeer, en dicht bij de snelweg.

Los Altos biedt vele lokale voorzieningen zoals restaurants, cafés, lokale winkels, winkelcentra, scholen, ziekenhuis en is gemakkelijk te bereiken vanaf de N-332 snelweg. Cabo Roig en het strand van Campoamor liggen op slechts tien minuten van de woningen; met de luchthaven van Alicante is het slechts 40 minuten rijden.

Bewaar
NieuwDuplexwoning / rijwoning
Prijs vanaf: €220,000Grootte: 162 m2 bebouwd
Reference: Viveros II New DesignSlaapkamers: 2
badkamers: 3+ 1Terras: 14 m2
Terras (2): 10 m2Solarium: 25 m2
Lift: Neekelder: Ja
Airconditioning: JaElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij winkels
Energie efficiëntie: DBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International