3 Slaapkamer Villa in La Veleta, Torrevieja, Costa Blanca Zuid €459,000

Wat kunt u zich nog meer wensen?

La Joya is een project van 2 exclusieve woningen in de prestigieuze urbanisatie La Veleta (Mar Azul), in Torrevieja, op slechts 300 meter van het strand en dicht bij alle faciliteiten.
Deze geweldige villa's hebben 3 grote slaapkamers, 3 kleedkamers en 3 badkamers, een privé zwembad, een solarium met barbecue en een chill out zone en een parkeerplaats op het perceel.
Alles wordt gedaan met het meest zorgvuldige ontwerp en de beste bouwkwaliteiten.

Torrevieja biedt alle typische activiteiten voor de vakantieganger, ga naar beneden naar de jachthaven van Torrevieja en loop langs de voorkant, tijdens de lunchpauze en 's avonds is dit gebied en de omliggende straten een bijenkorf van activiteit, met veel drukke cafés, restaurants en bars. Het ligt vlak bij het nieuwe ziekenhuis, de supermarkt op slechts 600 meter van het resort, goed verbonden met de grootste winkelcentra in de omgeving en het natuurpark "Las Salinas".

Er is ook een dagelijkse straatmarkt in de jachthaven, waar er koopjes te doen zijn. Elke vrijdagochtend is een van de grootste straatmarkten van Spanje in Torrevieja. Een zeer goede plek om te winkelen in Torrevieja is het winkelcentrum Habaneras, met mooie winkels voor iedereen.
Torrevieja ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van het vliegveld van Alicante.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €459,000Grootte: 170 m2 bebouwd
Reference: La Joya Sea Side VillasSlaapkamers: 3
badkamers: 3Terras: 26 m2
Terras (2): 14 m2Solarium: 36 m2
Land: 200 m2kelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Ja
Garage: parking op eigen terreinOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembadNabij het strand
Nabij winkelsEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International