Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Los Balcones, Torrevieja, Costa Blanca Zuid €189,900

Andere types van deze eigendom

2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Los Balcones

  • €159,900
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 74 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij winkels
  • Zeezicht

Moderne maisonnettewoningen in Los Balcones

Laguna Beach Resort is een residentie bestaande uit maisonnettes waarin de hoogste kwaliteit primeert zowel in materiaal als in de bouw.
Maisonnette op de begane grond met terras of op de bovenste verdieping met solarium, woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle woningen hebben een ondergrondse parkeergarage.
Daarnaast hebben alle woningen uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met zwembadtype strand met palmbomen, chillout gebied en kindergedeelte.

Laguna Beach Resort ligt recht tegenover het natuurgebied van de Salinas de Torrevieja waardoor u een ongelooflijk uitzicht heeft op de Laguna Rosa en de Middellandse Zee. Omgeven door alle diensten, restaurants, ziekenhuizen, supermarkten en golfbanen, zal het leven in ons resort u veel gemakkelijker maken.

Gelegen in de stad Torrevieja, op slechts 35 minuten van de stad Alicante met het internationale vliegveld van El Altet en het hogesnelheid-treinstation, zult u het hele jaar door comfortabel kunnen genieten van uw huis en de mediterrane levensstijl.

Bewaar
NieuwBungalow-Appartement
Prijs vanaf: €189,900Grootte: 74 m2 bebouwd
Reference: Laguna BeachSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 18 m2
Solarium: 86 m2kelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij winkels
ZeezichtEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International