2 Slaapkamer Appartement in La Mata, Torrevieja, Costa Blanca Zuid €157,000

La Mata, een oase nabij Torrevieja

Dit penthouse herenhuisappartement met twee slaapkamers en twee badkamers ligt op slechts 650 meter van het dichtstbijzijnde strand.

Met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad, uitzicht op zee vanaf zowel het open terras als een tweede terras met glazen gordijnen en een spectaculair privésolarium op het dak.

De woning heeft een aparte keuken, die kan worden geopend indien gewenst met louvredeuren. Een badkamer beneden met douche en een grote slaapkamer en slaapkamer met twee aparte bedden met een tweede badkamer met bad en douche op de tweede verdieping.

Gelegen in een prachtige wijk van La Mata, dicht bij veel bars, restaurants en winkels, samen met busroutes naar vele andere gebieden van de Costa Blanca en het belangrijkste busdepot van Torrevieja waar u gemakkelijk kunt pendelen vanaf de luchthaven van Alicante.

La Mata is een kustplaats aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje. La Mata ligt het dichtst bij Torrevieja en met alle vastgoedontwikkeling van de afgelopen jaren zijn de steden nu in elkaar overgegaan. La Mata is steeds populairder geworden als toeristische bestemming vanwege de mooie stranden.

Bewaar
HerverkoopAppartement
Prijs: €157,000Grootte: 75 m2 bebouwd
Reference: 5199Slaapkamers: 2
badkamers: 1+1Terras: 6 m2
Solarium: 25 m2Lift: Nee
kelder: NeeAirconditioning: Ja
Garage: NeeOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Nabij winkelsBemeubeld
ZeezichtEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International