4 Slaapkamer Hoekwoning in Los Alcazares, Costa Cálida €645,000

Property video
Area video
Locatie

Zo vindt u er geen tweede.....

Een spectaculaire villa op het zuiden op loopafstand van het strand en het dorp.
Deze moderne vrijstaande villa ligt op een steenworp afstand van de spectaculaire stranden van Los Narejos en de omliggende voorzieningen.
De begane grond heeft een entree met hoge plafonds, een open woon-/eet-/keukenruimte, een extra zit- of slaapkamer, een kamer op de begane grond naast de keuken die perfect is als grote eetkamer, en een badkamer op de begane grond.
De trap leidt naar vier tweepersoonsslaapkamers, de hoofdslaapkamer met toegang tot een balkon, een en-suite badkamer en een kleedkamer, een tweede grote slaapkamer ook met een en-suite slaapkamer met een bad en douche en toegang tot een klein balkon, de andere twee slaapkamers delen een badkamer met een douchebak, alle slaapkamers met ingebouwde kasten, de trap leidt naar het privédakterras
solarium met de hele dag zon.
De tuin is geheel betegeld en heeft een privézwembad.
Grote kelder met 4 kamers (berging, fitnessruimte, machines, enz.).
Airconditioning in het hele huis. Meubilair is bespreekbaar.

Een echte aanrader om te bezichtigen!
Los Alcázares is een klein stadje aan de Costa Cálida, gelegen op slechts 2 minuten van de luchthaven San Javier en 15 minuten van de historische stad Cartagena.
Omringd door het warme en rustige water van de Mar Menor, trekken de prachtige bekroonde stranden toeristen van over de hele wereld.
Tijdens de warme zomermaanden verwelkomen de stranden zowel toeristen als lokale Spanjaarden. Dit deel van de kust wordt vooral gewaardeerd om het warme water.
Met de toename van de bevolking tijdens de zomermaanden heeft Los Alcázares ongeveer 7 km kustlijn met prachtige stranden en watersporten.
Je hebt veel opties als het gaat om eten in Los Alcázares. Met talloze uitstekende restaurants zul je zeker genieten van je maaltijd, waar je ook dineert.
Een grote verscheidenheid aan uitstekende Spaanse gerechten, waaronder de beste tapasrestaurants met tafels binnen en buiten om te genieten van het uitzicht op de Mar Menor.
Er is een grote variëteit aan restaurants in het Balneario Plaza, van Engels ontbijt tot Sunday Roasts.
In Los Alcázares vind je een grote verscheidenheid aan watersporten, zoals zeilen, scubaduiken, jetskiën, windsurfen, kitesurfen en vissen.

Bewaar
HerverkoopHoekwoning
Prijs: €645,000Grootte: 195 m2 bebouwd
Reference: 5213Slaapkamers: 4
badkamers: 3+1Terras: 11 m2
Garden: 145 m2Lift: Nee
Land: 460 m2kelder: Nee
Airconditioning: JaLiving space: 166 m2
Garage: JaOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembadNabij het strand
Energie efficiëntie: CBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International