Masa wint OPP Award in Londen

MASA International is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we een prijs hebben gewonnen in categorie "Beste Makelaarskantoor in Europa" bij de 2014 OPP (Overseas Property Professional) Awards.

Om genomineerd te worden voor zo'n prestigieuze prijs als Best Real Estate Agency is een eer,maar om een prijs in een van de sterkste categorieën ontvangen is echt iets heel bijzonders.

De indrukwekkende uitreikingsceremonie vond plaats in het Novotel London West, Londen op donderdag 27 november 2014. OPP Groep hoofdredacteur John Howell, zegt: "De OPP Awards for Excellence vieren de beste ontwikkelaars, makelaars en geassocieerde ondernemingen die werkzaam zijn in de internationale huizenmarkt en wordt beoordeeld door onafhankelijke marktleiders uit de hele wereld."

MASA General Manager Rafael Llorens, zegt: "We zijn natuurlijk erg trots dat onze inzet voor een veilige en aangename koopervaring voor elke klant wordt erkend en dat we zullen blijven innoveren als marktleiders, terwijl een positieve klantenervaring in het middelpunt blijft staan van alles wat we doen. "

We willen ook graag van deze gelegenheid gebruik om elk van onze klanten, collega's en partners die het ontvangen van deze award mogelijk maakten te bedanken.

Bekijk de eigendommen en leer meer over de volgende regio's

10 goede redenen om in Spanje te kopen / Eigendommen in Spanje: Costa Blanca / Costa Calida / Costa Almeria