2 Slaapkamer Appartement in Arenales del Sol, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Zuid €167,000

Eerstelijns gelegen appartementen, vlakbij het strand van Arenales del Sol, Santa Pola, Costa Blanca.

De luxe residentie Beach Avenue is een nieuw project van appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het project bestaat uit 33 wooneenheden en er zijn 4 verschillende modellen. Gelijkvloers gelegen appartementen hebben een eigen "tuin" (betegeld of aangepast zodat er weinig onderhoud is); de appartementen op de eerste verdieping genieten van een ruim terras. Er zijn ook duplexen en penthouses te koop. Deze laatste hebben een prive-solarium.
In de residentie wordt er een gemeenschappelijk zwembad voorzien met mooie groene zones en parkeergelegenheid.
De residentie is gelegen op een bevoorrechte locatie naast het Los Arenales del Sol strand. U hoeft slechts 2 minuten te wandelen om het zand te voelen! Het centrum van Alicante en de luchthaven, evenals de stad Elche zijn zeer snel bereikbaar. In deze regio vindt u alle diensten en voorzieningen; er is tevens een zeer uitgebreid cultureel aanbod.
Oplevering eind juli 2018.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €167,000Grootte: 80 m2 bebouwd
Reference: Beach AvenueSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 11 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: NeeElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: OptioneelOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Nabij winkelsEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.