3 Slaapkamer Villa in Los Montesinos, Costa Blanca Zuid €239,900

Locatie

Heerlijk rustig , temidden van de natuur in alle vrijheid en alle faciliteiten om u heen

Villas Male ligt in Vistabella Golf, te Los Montesinos. Deze villa Male biedt vrijstaande villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers met percelen tot 330 m² en een modern design. De villa's hebben een zorgvuldige verdeling met veel natuurlijk licht, ruimte en comfort.

Los Montesinos is een typisch Spaans stadje in het zuiden van de provincie Alicante. Het herbergt een groot aantal diensten zoals restaurants, winkels, apotheken, scholen en instituten, onder anderen. Het gebied heeft uitstekende verbindingen met de N-332 en AP-7, waardoor u gemakkelijk Alicante, Elche of de stranden van Guardamar en Torrevieja kunt bereiken.
Een paar minuten van Los Montesinos, Vistabella Golf ligt, een prachtige woonwijk naast de golfbaan, en met alle voorzieningen die u nodig heeft, om te genieten van deze fantastische natuurlijke omgeving.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €239,900Grootte: 109 m2 bebouwd
Reference: Villa MaleSlaapkamers: 3
badkamers: 3Terras: 17 m2
Terras (2): 11 m2Lift: Nee
Land: 221 m2kelder: Nee
Airconditioning: VoorbereidingElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: parking op eigen terreinOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembad (optioneel)Nabij winkels
Nabij een golfterreinEnergie efficiëntie: B
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.