Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

4 slaapkamer Villa in Vau, Óbidos €310,000

Wat een ruimte en het uitzicht is bijzonder.

Nieuwe villa met een fantastisch en eigentijds ontwerp van de Obidos Lagune.

Bestaande uit 2 verdiepingen met woon/eetkamer, keuken, 1 badkamer en 1 slaapkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping met 1 slaapkamer en suite plus 2 slaapkamers en 1 gemeenschappelijke badkamer.
Alle slaapkamers zijn voorzien van kledingkasten en een balkon waar u kunt genieten van het uitzicht op de prachtige Óbidos Lagune.
Buiten heeft het een tuin rondom de villa, een zwembad en een barbecue.

Uitgerust met zonnepanelen, pre-installatie van airconditioning of centrale verwarming voor waterradiatoren en automatische irrigatie in de tuin.
Uitstekende ligging op slechts 200 meter van de Lagune, omgeven door 4 golfbanen en een paar stappen van het strand in Obidos.

Slechts 15 minuten rijden van het middeleeuwse dorp Óbidos, 20 minuten van de stad Caldas da Rainha en 1 uur van het vliegveld van Lissabon.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €310,000Grootte: 174 m2 bebouwd
Reference: Perla de Lagoa. Lagoa de Obidos Slaapkamers: 4
badkamers: 3kelder: Nee
Airconditioning: NeeElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: NeeOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembadEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International