Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

2 Slaapkamer Appartement in Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Zuid €230,000

Andere types van deze eigendom

3 Slaapkamer Appartement in Gran Alacant

  • €260,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 88 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij het strand
  • Nabij winkels

Bijzondere appartementen op amper 10 minuten vanaf de luchthaven Alicante

Iconic, is een nieuwe ontwikkeling met 170 appartementen in Gran Alacant, met uitzicht op de Middellandse Zee en directe toegang tot het strand met de blauwe vlag van El Carabassi.
De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben een zorgvuldig ontworpen verdeling en genieten van een prachtig uitzicht op de zee, het strand en het zwembad en de privé-tuinen bij het project.
Deze nieuwe appartementen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en vormen een mooie woonomgeving met zwembad, een eigen ondergrondse parkeergarage, berging, tuin, outdoor fitnessapparatuur, een parkeerplaats voor fietsen en een kinderspeelplaats. Het project ligt op slechts 15 minuten lopen van het strand van El Carabassi.

Het project is gebouwd op ongeveer 100 meter boven de zeespiegel en heeft een buitengewoon uitzicht op de kust. Het heeft ook een breed scala aan diensten en faciliteiten en verschillende winkelgebieden in de buurt om aan elke behoefte te voldoen. Het gebied is goed gevestigd met verschillende commerciële gebieden die supermarkten, restaurants, apotheken, banken, etc...
Vanaf de kustlijn kunt u het eiland Tabarca zien, het oude toevluchtsoord van de Berberpiraten, en ook het natuurreservaat bij de kwelders, beide prachtige plekken om te bezoeken.
De Duinen van Carabassí, een ongerept en beschermd gebied, is ook de plek waar we het hoofdstrand van Gran Alacant vinden, een uitgestrekt strand met fijn goudkleurig zand.
Het kristalheldere water heeft een prachtige turquoise kleur. Dit gebied is zeer populair voor het beoefenen van sporten zoals kitesurfen of windsurfen. Er zijn verschillende scholen die het hele jaar door watersportcursussen organiseren.
Gran Alacant ligt in een bevoorrechte positie vanwege de nabijheid van de kust, en het ligt op slechts 10 minuten afstand van het vliegveld, 15 kilometer van de stad Alicante en 25 kilometer van de stad Elche, de twee belangrijkste steden in de provincie Alicante.
De communicatie is uitstekend, met de N-332 die het gebied met andere belangrijke steden verbindt en vanuit uw nieuwe huis kunt u ook gebruik maken van het beschikbare openbaar vervoer om u comfortabel te verplaatsen.

De verbindingen met het AVE-station en de internationale luchthaven van Alicante zijn zeer goed en vanuit beide kunt u naar elke bestemming reizen.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €230,000Grootte: 83 m2 bebouwd
Reference: IconicSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 30 m2
Lift: Neekelder: Nee
Airconditioning: JaElektrische keukentoestellen: Nee
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Nabij winkelsGeschikt voor Rolstoelgebruikers
ZeezichtEnergie efficiëntie: B
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International