Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

2 Slaapkamer Duplexwoning / rijwoning in Mil Palmeras, Costa Blanca Zuid €219,000

Andere types van deze eigendom

3 Slaapkamer Duplexwoning / rijwoning in Mil Palmeras

  • €249,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 81 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij het strand
  • Nabij winkels

Alle comfort voor u en dat zo nabij de kust.

Residencial Iseo, halfvrijstaande gelijkvloers woningen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze zijn ontworpen met een verfijnde smaak, met zorg voor de indeling van het interieur, altijd op zoek naar het grootste comfort voor de klant. Alle woningen hebben grote terrassen en een solarium.

De residentie is gelegen in een bevoorrechte omgeving met eerste kwaliteit, die uitgebreide tuin gebieden, speeltuin, aangelegde gemeenschappelijke zwembad voor volwassenen en kinderen hebben.

Mil Palmeras is omgeven door 15 kilometer kustlijn, met stranden van fijn zacht zand en het kristalheldere water van de Middellandse Zee.

Residencial Garda ligt op slechts 700 meter van de zee en heeft vele lokale voorzieningen in de buurt, waaronder winkelcentra, restaurants, bars, banken, sportcentra, golfbanen, kinderdagverblijven en basisscholen/secundaire scholen. Voor de golfliefhebber is er een overvloed aan kampioenschapsgolfbanen binnen tien minuten rijden, dus, gecombineerd met het fantastische klimaat, is deze ontwikkeling op een ideale locatie om te genieten van alle faciliteiten die het gebied van Mil Palmeras kan bieden.

Bewaar
NieuwDuplexwoning / rijwoning
Prijs vanaf: €219,000Grootte: 67 m2 bebouwd
Reference: Residencial IseoSlaapkamers: 2
badkamers: 2Solarium: 54 m2
kelder: JaAirconditioning: Voorbereiding
Elektrische keukentoestellen: NeeOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Nabij winkelsEnergiecertificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International