5 Slaapkamer Villa in San Miguel de Salinas, Costa Blanca Zuid €799,900

Keurige villa. instap-klaar

Deze spannende en unieke villa ligt in het populaire Cabo Roig.

Het huis bevat 5 kamers verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond: Een grote moderne keuken met kookeiland, ingebouwde oven en koffiezetapparaat, en toegang tot de barbecueplaats en bijkeuken met wasmachine.
De woonkamer is ingericht met loungemeubels van waaruit je kunt genieten van het vlammenspel van de bio-open haard. Verder is er een eethoek met veel ruimte voor familie en vrienden, evenals 2 kamers met kledingkasten en ruimte voor een tweepersoonsbed en een smaakvolle badkamer met douche.
Vanuit de familiekamer/woonkamer is er toegang tot het privéterras, de groene zones en het zwembad (het zwembad is gerenoveerd in 2020).

1e verdieping bevat 2 kamers met kasten en ruimte voor een tweepersoonsbed, vanuit een kamer is er toegang tot een privéterras, 1 grote slaapkamer met inloopkast en badkamer en-suite en panoramische ramen, daarnaast is er een prachtige badkamer met douche, bidet en bad met jacuzzi functie, evenals toegang tot een privéterras vanuit de distributiegang, beide terrassen op de 1e verdieping hebben ruimte voor loungemeubels of een eettafel.

Op het perceel vind je een overdekte parkeerplaats met ruimte voor twee auto's, evenals verschillende terrassen en gezellige hoekjes waar je het hele jaar door de hele dag van de zon kunt genieten.

De villa ligt op slechts 10 minuten rijden van de prachtige zandstranden en de gezellige jachthaven in Cobo Roig, op slechts 5 minuten lopen van een veelheid aan restaurants en bars. In de omgeving vind je ook apotheken, dokterspraktijken, supermarkten en het enorme winkelcentrum La Zenia Boulevard met meer dan 150 winkels en restaurants. Als je van golf houdt, heb je banen zoals Lo Romeo Golf, VillaMartin Golf, Campoamor Golf en Las Colinas Golf & Country Club binnen 10 minuten rijden.

Luchthaven Alicante 35 minuten

Bewaar
HerverkoopVilla
Prijs: €799,900Grootte: 274 m2 bebouwd
Reference: 5201Slaapkamers: 5
badkamers: 4+1Solarium: 60 m2
Lift: NeeLand: 558 m2
kelder: NeeAirconditioning: Ja
Garage: JaOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembadNabij een golfterrein
ZeezichtEnergie efficiëntie: B
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International