4 Slaapkamer Villa in Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €890,000

Instapklaar! Limonero villa’s - Luxe en exclusiviteit - adembenemend mooie omgeving Las Colinas golf, Campoamor, Orihuela Costa.

Ultra moderne villa’s ontworpen volgens de meest actuele stijl en met oog voor comfort en gemakkelijk onderhoud. Veel ruimte, zowel binnen als buiten. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Airconditioning en keukenelektrotoestellen zijn reeds voorzien.
De kwaliteit is gewoonweg verbluffend en voldoet aan de hoogste eisen. Dit, tesamen met het sublieme uitzicht en setting maakt van deze villa’s een unieke luxe woonst.
Keuze uit percelen tot 1000 m2 groot. Perfecte oriëntatie. Prachtig uitzicht.
Het Las Colinas golfdomein is het meest exclusieve van deze regio. Adembenemend mooie landschappen en glooiend terrein met bomen, planten en struiken, en het blauwe van de zee als panoramisch zicht.
Op enkele kilometers van het zandstrand van Campoamor, waar u ook kan genieten nabij de jachthaven, enkele exquisite restaurants, enz.
Instapklaar.

Bewaar
Nieuw en nu beschikbaarVilla
Prijs: €890,000Grootte: 200 m2 bebouwd
Reference: Comunidad LimoneroSlaapkamers: 4
badkamers: 3+ 1Lift: Nee
Land: 746 m2kelder: Nee
Airconditioning: JaGarage: parking op eigen terrein
Overdekte inkom: NeePrivaat zwembad
Nabij een golfterreinZeezicht
EnergiecertificaatBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

De informatie die u leest op deze webpagina werd ons bezorgd door de bouwmaatschappij of de promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.