3 Slaapkamer Appartement in Villajoyosa, Costa Blanca Noord €396,000

Luxe appartement met vol zeezicht

Gelegen in een van de beste urbanisaties van het gebied, wordt dit appartement volledig gemeubileerd en uitgerust aangeboden, inclusief een ondergrondse parkeerplaats en berging. Het is gelegen aan de brede centrale boulevard van de urbanisatie, bestaande uit voetgangerspaden en tuinen.

Het gebouw beschikt over een groot privé recreatiegebied voor exclusief gebruik, met zwembaden voor kinderen en volwassenen, paddle tennisbaan en speel- en tuingedeeltes. Tot de voorzieningen van het appartement behoren: een met graniet beklede gevel, ramen met dubbele beglazing, eikenhouten binnenschrijnwerk, een keuken met inbouwapparatuur, een hydromassagebad en douchecabine, elektrische rolluiken en een terraszonwering, complete installatie van warm-koud airconditioning, en een conciërge.

Bewaar
HerverkoopAppartement
Prijs: €396,000Grootte: 163 m2 bebouwd
Reference: 5084Slaapkamers: 3
badkamers: 2Terras: 14 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaLiving space: 121 m2
Garage: JaOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Geschikt voor RolstoelgebruikersBemeubeld
EnergiecertificaatBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International