2 Slaapkamer Appartement in Guardamar, Costa Blanca Zuid €240,000

Nieuw en sleutel-klaar, dus snel te bewonen!

Oasis Beach XIV is een complex van slechts 148 appartementen in El Raso. De woning is gloednieuw en nooit bewoond. Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, een open keuken met ontbijtbar en een ruime open woon/eetkamer die uitkomt op een privéterras. Bij de prijs is een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen. Het complex is omheind en volledig privé, met twee gemeenschappelijke zwembaden voor alleen bewoners, aangelegde tuinen, een spa, fitnesscentrum, kinderspeelplaats, minigolf en jeu de boulesbaan.

El Raso ligt tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca, een plek waar je het hele jaar door kunt genieten van het heerlijke klimaat. De urbanisatie ligt dicht bij alle plaatselijke voorzieningen en een fantastische verscheidenheid aan vrijetijdsactiviteiten, waaronder stranden met de blauwe vlag, kampioenschapsgolf en zeilen. El Raso ligt in Guardamar del Segura waar zich 14 kilometer aan prachtige fijne zandstranden bevinden in de buurt van een enorm bos van 840 hectare dat bekend staat als "Guardamar Dunes", een openbaar beschermd gebied. De jachthaven is uitgebreid en is uitgegroeid tot een vlaggenschip in het Vega Baja-gebied. Het resort is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg AP-7 en de kustweg N332, en ligt op korte afstand van de luchthavens van Alicante en Corvera Murcia.

Bewaar
HerverkoopAppartement
Prijs: €240,000Grootte: 86 m2 bebouwd
Reference: 5195Slaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 20 m2
Lift: Jakelder: Nee
Airconditioning: JaGarage: Ja
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Geschikt voor RolstoelgebruikersBemeubeld
Energie efficiëntie: BBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International