1 Slaapkamer Appartement in Torrevieja, Costa Blanca Zuid €155,000

Een ideaal appartement voor korte vakanties en zeker ook voor verhuur.

Deze charmante woning met één slaapkamer en één badkamer biedt de mogelijkheid om op slechts 50 meter van het strand te wonen, wat de perfecte levensstijl aan de kust biedt.
Met een gezellig en functioneel ontwerp verwelkomt deze woning je met een lichte woonkamer die harmonieus aansluit op de keuken, waardoor een ideale ruimte ontstaat om te entertainen.

De hoofdslaapkamer is een oase van rust, met genoeg ruimte om uit te rusten en te ontspannen na het genieten van de zon en de golven. Bovendien heeft dit appartement een complete badkamer, wat comfort en praktisch gemak toevoegt aan je dagelijkse leven.
Maar dat is nog niet alles, maak je klaar om van het buitenleven te genieten in je eigen privé solarium!

Een plek waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de oceaan, een barbecue kunt organiseren met vrienden of gewoon kunt ontspannen in de warme zon.

Dit appartement is strategisch gelegen op een steenworp afstand van de zee en geeft je direct toegang tot het strand, ideaal voor water- en watersportliefhebbers.
Bovendien garandeert de nabijheid van restaurants, plaatselijke winkels en recreatiegebieden je een complete ervaring in een ongeëvenaarde vakantieomgeving.
Mis de kans niet om deze gezellige woning te verwerven, waar comfort, de nabijheid van de zee en ontspannen wonen samenkomen om je de levensstijl te bieden die je altijd al wilde.

Bewaar
HerverkoopAppartement
Prijs: €155,000Grootte: 39 m2 bebouwd
Reference: 5216Slaapkamers: 1
badkamers: 1Lift: Nee
kelder: NeeAirconditioning: Ja
Garage: NeeOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
BemeubeldZeezicht
EnergiecertificaatBekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International