2 Slaapkamer Bungalow-Appartement in Torre de la Horadada, Costa Blanca Zuid €199,990

Wees er snel bij, dit zijn de echte buitenkansjes...

De presentatie van een stijlvolle 2-slaapkamer tuin appartement in Torre de la Horadada, Costa Blanca Zuid. Gelegen binnen de exclusieve Torremar I ontwikkeling voltooid in 2016, deze eigenschap biedt meer dan alleen een modern design-het is een toegangspoort tot de kust wonen op zijn best.

Dit appartement ligt in een omheinde gemeenschap met een groot zwembad, perfect voor ontspanning en zonnebaden, op slechts 10 minuten lopen van de ongerepte stranden. Het eigentijdse interieur wordt aangevuld met meubilair van topkwaliteit en zorgt voor zowel comfort als stijl.

Dit appartement beschikt over een ruime open woon-/eetkamer en een goed ingerichte keuken met apparatuur van topkwaliteit. De grote slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en een en-suite badkamer met douche, terwijl de tweede tweepersoonsslaapkamer ook voldoende bergruimte biedt.

Stap naar buiten en ontdek een grote voortuin met off-road parking, ideaal voor familiebijeenkomsten of het ontvangen van gasten. Maar het echte juweeltje is de patio op het zuiden, die toegankelijk is vanuit zowel de gastenkamer als de keuken. Hier kun je genieten van de zon of buiten dineren terwijl je geniet van de privacy van je eigen buitenverblijf. Plus, een handige opberg- en bijkeukenkast voegt praktische zaken toe aan deze charmante ruimte.

Deze woning wordt gedeeltelijk gemeubileerd aangeboden (afhankelijk van het aanbod) en de jaarlijkse gemeenschapskosten liggen net onder de 300 euro. Bovendien, de nabijheid van een breed scala aan diensten en voorzieningen, waaronder winkels, bars, eetgelegenheden, medische faciliteiten en supermarkten, maakt het een ideale keuze voor zowel vakantiegangers en permanente bewoners.

Torre de la Horadada, met zijn levendige jachthaven, ongerepte stranden en historische monumenten, belichaamt de essentie van het mediterrane leven. En met gemakkelijke toegang tot grote luchthavens en natuurgebieden, het biedt de perfecte mix van gemak en rust. Of je nu op zoek bent naar een sereen uitje of een plek om je thuis te noemen, dit strakke tuinappartement voldoet aan alle eisen voor een typisch Spaanse levensstijl aan de kust.

Bewaar
HerverkoopBungalow-Appartement
Prijs: €199,990Grootte: 76 m2 bebouwd
Reference: 5232Slaapkamers: 2
badkamers: 2Lift: Nee
Land: 72 m2kelder: Nee
Airconditioning: JaLiving space: 56 m2
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij het strand
Nabij winkelsGeschikt voor Rolstoelgebruikers
BemeubeldEnergie efficiëntie: E
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International