5 Slaapkamer Terrain in Alfaz del Pi, Costa Blanca Noord €2,250,000

Zo komen we ze niet vaak tegen....

Het huis werd oorspronkelijk gebouwd in 1975, maar onderging in 2022 een complete transformatie en straalt nu in authentieke Ibizastijl, waarbij alleen de buitenmuur van de oorspronkelijke structuur nog overeind staat als een trots bewijs van het verleden.
Met een overvloed aan ruimte op een perceel van 3000 m2 en een woning van 450 m2 is dit huis een harmonieuze mix van historische charme en moderne luxe.
Een elektrische poort leidt je langs een betoverende oprijlaan, omringd door weelderige palmen en groen, naar een charmante binnenplaats.
Panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee omarmt je bij binnenkomst in deze uitzonderlijke woning.

De hal opent naar een keuken-eetkamer die niet alleen indruk maakt met moderne faciliteiten, maar ook de schoonheid van de natuur naar binnen uitnodigt.
De keuken is uitgerust met stijlvolle apparatuur en een wijnkoelkast, terwijl de nabijgelegen bijkeuken een extra dimensie van praktische elegantie toevoegt.
Het terras dat zich uitstrekt van de keuken tot de woonkamer is bezaaid met een majestueuze oude olijfboom die een authentieke Spaanse sfeer creëert.
Op dezelfde verdieping vind je ook de master slaapkamer, een privé retraite met een en-suite badkamer en vrijstaand bad van waaruit je het adembenemende uitzicht op zee kunt zien.
Een inloopkast maakt deze kamer compleet.
Een extra kamer met uitzicht op de tuin, de bijkeuken en een hoekkamer met doordringend licht, een inloopkast en een eigen badkamer geven deze verdieping een extra dimensie.
De trap leidt naar de benedenverdieping, waar een sfeer van puur entertainment wacht.
Een wijnkamer, een extra keuken en een victualaire kamer creëren een ideale omgeving voor bijeenkomsten.
Twee slaapkamers met inloopkasten en en-suite badkamers bieden direct toegang tot het verfrissende zwembad, waar je een gevoel van privacy en rust kunt ervaren.
Deze villa is meer dan alleen elegant en spectaculair; het is een verhaal van karakter en uitzonderlijk design.
Gelegen in een rustige omgeving, maar op slechts een paar minuten rijden van het strand, restaurants en winkels, is deze residentie een authentiek juweeltje dat de zintuigen verleidt en een onuitwisbare indruk achterlaat op iedereen die haar magische wereld betreedt.

Bewaar
HerverkoopTerrain
Prijs: €2,250,000Grootte: 558 m2 bebouwd
Reference: 5228Slaapkamers: 5
badkamers: 5+1Lift: Nee
Land: 3000 m2kelder: Nee
Airconditioning: JaLiving space: 450 m2
Garage: JaOverdekte inkom: Nee
Privaat zwembadEnergie efficiëntie: C
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International