2 Slaapkamer Duplexwoning / rijwoning in San Miguel de Salinas, Costa Blanca Zuid €169,000

Centraal gelegen resale woning Villamartin

Een prachtig op het zuiden gelegen herenhuis met twee slaapkamers en twee badkamers te koop in de populaire wijk El Galan. Deze onlangs gerenoveerde woning, inclusief alle meubels, is ideaal gelegen op loopafstand van een breed scala aan voorzieningen, waaronder winkels, bars en restaurants, evenals de vier belangrijkste kampioenschapsgolfbanen op korte afstand.

Deze prachtige woning beschikt over twee tweepersoons slaapkamers, waarvan een met inbouwkasten en toegang tot uw eigen terras met prachtig uitzicht op zee voor die fantastische avond zonsondergangen. Er is ook een familiebadkamer, een apart toilet en een geïntegreerde keuken en open woon-/eetkamer die leiden naar een overdekte patio en een ruime privétuin. Er is ook een prachtig zwembad voor alleen bewoners in de gemeenschappelijke ruimte.

El Galan is een rustige, voornamelijk woonwijk tussen Villamartin en La Fuente, Campoamor. La Zenia Boulevard ligt op slechts 10 minuten rijden met 150 winkels, waaronder kleding-, huishoudelijke, sport-, schoonheids- en voedingswinkels. Deze outlet heeft ook een eigen bowlingbaan, tapasbar en casino. Midden in het golfgebied van de Costa Blanca liggen de beroemde kampioenschapsgolfbanen Las Ramblas, Las Colinas, Campoamor en Camo De Golf Villamartin voor de deur.

Gezien de grootte en de nabijheid van de grote hoeveelheid voorzieningen die Villamartin te bieden heeft, zou deze woning het perfecte vakantiehuis of permanente verblijfplaats in de mediterrane zon zijn.

Bewaar
HerverkoopDuplexwoning / rijwoning
Prijs: €169,000Grootte: 61 m2 bebouwd
Reference: 5239Slaapkamers: 2
badkamers: 2Lift: Nee
Land: 133 m2kelder: Nee
Airconditioning: JaGarage: Ondergronds
Overdekte inkom: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij winkelsNabij een golfterrein
BemeubeldEnergie efficiëntie: E
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International