3 Slaapkamer Duplexwoning / rijwoning in Torrevieja, Costa Blanca Zuid €212,800

Een ruime woning met veel (verhuur) mogelijkheden

Deze fantastische, moderne woning, gelegen in de kosmopolitische wijk La Torreta/Torrevieja, biedt een ruime gemeubileerde accommodatie met drie slaapkamers, twee badkamers, een terras en een solarium op het dak, vanwaar je kunt genieten van het uitzicht over de hele omgeving. De tuin is betegeld en er is een prachtig gemeenschappelijk zwembad waar jij en je familie kunnen ontspannen en genieten van de Spaanse zon.

Vanaf de locatie van deze woning heb je alle faciliteiten die Torrevieja te bieden heeft, van de verscheidenheid aan bars en restaurants, de plaatselijke winkelcentra en supermarkten, apotheken en banken, terwijl een klein eindje rijden je naar de stadsstranden van Torrevieja en de prachtige zandstranden van La Mata brengt, een prachtig deel van deze kustlijn.

Met gemakkelijke aansluitingen op het lokale wegennet is overal komen vanaf deze woning heel eenvoudig. Slechts 35 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.

Bewaar
HerverkoopDuplexwoning / rijwoning
Prijs: €212,800Grootte: 85 m2 bebouwd
Reference: 5237Slaapkamers: 3
badkamers: 1+1Terras: 8 m2
Solarium: 20 m2Garden: 19 m2
Lift: Neekelder: Nee
Airconditioning: JaLiving space: 71 m2
Garage: OndergrondsOverdekte inkom: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij winkels
BemeubeldEnergie efficiëntie: E
Bekijk de presentatie in PDF
Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw vragen via e-mail te verzenden

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe woningen, bijzonderheden van het gebied, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons privacy beleid. U kan op elk ogenblik uitschrijven.

Masa International